Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Zekasına güvenenlere metin tabanlı çok güzel bir oyun,Şifre ! konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar kendimi zeki sanırdım.hiç ilerleyemedim... bir bakın....bence ...şifre... Bakalım şifreyi çözüp büyükbabanın öldürülmesinin sırrını çözebilecekmisin? Linkler sadece üyelere.... Üye ol ...
| |||||||
| | İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| arkadaşlar kendimi zeki sanırdım.hiç ilerleyemedim... bir bakın....bence ...şifre... Bakalım şifreyi çözüp büyükbabanın öldürülmesinin sırrını çözebilecekmisin? Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Bu bir şifre çözme oyunudur. Oyuna devam etmenizi sağlayan bir link olmayan her sayfada çözmeniz gereken bir şifre vardır. Şifreyi çözdükten sonra o sırada bulunduğunuz sayfa linkini devam ederek yazmanız gerekiyor. Örneğin: Linkler sadece üyelere.... Üye ol] sayfasında iseniz ve bulduğunuz şifre 3567 ise bu şifreyi Linkler sadece üyelere.... Üye ol] olarak yazmanız sizi bir sonraki sayfaya taşıyacaktır. Şifreler eğer harf olarak yazılmışsa şifreyi küçük harfle ve türkçe karakter kullanmadan girin. Eğer bulduğunuz şifre birden fazla kelimeden oluşuyorsa kelimeleri birleşik olarak yazın. Örneğin: Linkler sadece üyelere.... Üye ol] sayfasında bulunan bir şifreyi "ÇIĞ DÜŞEN DAĞ" olarak çözerseniz, bunu Linkler sadece üyelere.... Üye ol] olarak yazmanız sizi bir sonraki sayfaya taşıyacaktır. Bulduğunuz şifreleri kesinlikle başkalarına söylemeyin ki herkes sizin gibi uğraşarak oyunun keyfine varabilsin. İyi oyunlar. | |
| | |
| Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] maketin altında bir anahtar var yazısındakı anahtara tıklayın devam edin evde nasıl bir fikrin var mı diyince Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] altta çıkan bayıldın yazısına tıklayın devam edin keşişin Dön.. Ev.. cümlesindeki Ev e tıklayın Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ve bunu girince olay bitiyor ama ben aradığımı bulamadım şahsen daha şaşalı bişey bekliyordum imza:Fırat İmparatorluğu ![]() ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Zekasına güvenenlere metin tabanlı çok güzel bir oyun,Şifre ! konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar kendimi zeki sanırdım.hiç ilerleyemedim... bir bakın....bence ...şifre... Bakalım şifreyi çözüp büyükbabanın öldürülmesinin sırrını çözebilecekmisin? Linkler sadece üyelere.... Üye ol ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| java tabanlı cep telefonu için uzaktan kumanda programı varmı arkadaşlar??? | burak_heart | Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım | 7 | 04-19-2008 08:35 PM |
| ***4 Güzel Oyun*** | RocKmaNia | Siemens | 8 | 11-11-2007 03:57 PM |
| Arkadaşlar java tabanlı uzaktan kumanda programı var mı???? | burak_heart | Sony Ericsson | 3 | 08-19-2007 02:31 PM |
| işte türk zekasına mukemmel bır ornek daha | yldrm.exe | Genel Sohbet | 36 | 07-24-2007 10:23 AM |
| Metin Tok İstanbul Picasso Sergisinde.. Metin Tok Küçük Oscar'ı Tokatlar | fırattaştan | Komik Şeyler | 2 | 10-21-2006 12:13 PM |