Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

acil yardımm insan olan baksın

Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan acil yardımm insan olan baksın konusunu görüntülemektesiniz.sevgili web hattı üyeleri bedava bir iste açtım ona chat yüklemek istiyorum ve de yükledim bu arada dikkat çekmek istiyorum ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Web Tasarım ve Hazır Kodlar

Maşaallah acil yardımm insan olan baksın

İndir Sitemap Arama Haritası Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-21-2008, 09:34 PM  
Standart acil yardımm insan olan baksın

sevgili web hattı üyeleri

bedava bir iste açtım ona chat yüklemek istiyorum ve de yükledim bu arada dikkat çekmek istiyorum bunu html olarak yaptım arkadaşlar ama ben bu chaTİN ADMİNİ olmak istiyorum öyle olabilirmi ve ya bunun başk abir yolu varmı ..

şimdiden teşekkür ediyorum

Alt 03-25-2008, 01:56 PM  
Standart Cevap: acil yardımm insan olan baksın

bu kadarmı ilgisizsiniz

Alt 03-25-2008, 02:10 PM  

Kardeşim konuları uygun yerine aç ! Sonra yardım bulamıyorsun , üstüne üstlük ilgisizsiniz diyerek wh üyülerini suçluyorsun

Alt 03-26-2008, 05:35 PM  

ya senin başka işin yokmuu ilgi çekmek için yardım istiyorsun hayret yaa

Alt 03-26-2008, 08:24 PM  

ya arkdaşlar suçlamak istemedim .. zaten konu benimiçin deilde öğrenemedim bişeyyy bu konuda acil yardıma ihtiyacım varr

Alt 05-08-2008, 02:42 PM  

kardeşim senin chatın ne ya ne ilgisi

Alt 05-08-2008, 05:16 PM  

güzel kardeşim, site açtın iyi güzel, hayırlı olsun. birincisi burası yeri değil, ikincisi bişeyi yapıyosan elbette sen yöneteceksin.. site açtım, chat odası açtım, ben bunu nasıl yöneticem ? komik değil mi biraz ? sen html de chat odası açabilecek kadar programlama biliyosan bu sorduğun soru garip...

Alt 05-08-2008, 06:37 PM  

Arkadaşlar burası tartışma yeri değil...birazdaha dikkatli olalım lütfen....

Etiketler: ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan acil yardımm insan olan baksın konusunu görüntülemektesiniz.sevgili web hattı üyeleri bedava bir iste açtım ona chat yüklemek istiyorum ve de yükledim bu arada dikkat çekmek istiyorum ...

acil yardımm insan olan baksın konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Delikanlı olan Bi baksın.... multeci91 Web Tasarım ve Hazır Kodlar 7 10-29-2007 08:15 PM
acil yardımm m_emin_92 Program Download 0 08-26-2007 12:16 PM
mysiteye kod yapmak acil yardımm!!! arda_0640 Web Tasarım ve Hazır Kodlar 2 05-09-2007 05:05 PM
mysiteye kod yapmak acil yardımm!!! arda_0640 Web Tasarım ve Hazır Kodlar 0 01-27-2007 12:14 PM
lütfen acil yardımm ugur_baba Web Tasarım ve Hazır Kodlar 1 11-19-2006 03:32 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:53 AM .