Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Değişiklikler

Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan Değişiklikler konusunu görüntülemektesiniz.Öncelikle adminlerimizi kutluyorum... 1 yıl öncesinde sitede üyeydim (HaCkErBoYz) o zamndan şimdiye akdar o kadar güzel yenilikler yapılmışki siteye yeniden ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > WH Forum Hakkında

Maşaallah Değişiklikler

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Değişiklikler

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-19-2008, 05:46 PM  
Standart Değişiklikler

Öncelikle adminlerimizi kutluyorum...

1 yıl öncesinde sitede üyeydim (HaCkErBoYz) o zamndan şimdiye akdar o kadar güzel yenilikler yapılmışki siteye yeniden geri döndüm..

Yalnız beğenmediğim birşey var 'rep' sistemi.Eskiden herkes paylaşmak için konu açardı şimdi ise her mesajda +rep pls deniliyor bence kaldırılmalı..

Saygılarımla...

Alt 04-20-2008, 01:33 PM  
Standart Cevap: Değişiklikler

bi yandan öyle ama bi yandanda foruma rekabet ortamı geldi

Seçenekler

Değişiklikler

Forum Hakkında kategorisinde ve WH Forum Hakkında forumunda bulunan Değişiklikler konusunu görüntülemektesiniz.Öncelikle adminlerimizi kutluyorum... 1 yıl öncesinde sitede üyeydim (HaCkErBoYz) o zamndan şimdiye akdar o kadar güzel yenilikler yapılmışki siteye yeniden ...

Değişiklikler konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Minibüslerde Olması Gereken Değişiklikler yesilalici Komik Resimler 12 03-20-2008 11:54 AM
Mevsimsel değişiklikler hasta ediyor CaRoKıZı Sağlık - Yaşam 2 02-28-2008 10:43 PM
Hamilelikte Vücudunuzda Oluşacak Değişiklikler ziyaaktas Anne Ve Çocuk 1 11-28-2007 07:09 PM
Devlet Anlayışında Ortaya Çıkan DeğişiklikLer... HoLyWar Tarih 0 11-16-2007 11:38 PM
Sigarayı bırakanların vücudunda şu değişiklikler oluyor Shady08 Sağlık - Yaşam 0 02-07-2007 11:42 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:42 AM .