Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Çivi Üstünde Yatmak

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Çivi Üstünde Yatmak konusunu görüntülemektesiniz.Aslında hiçbir çivinin ucu tam olarak sivri değildir. İmal ediliş tekniği bakımından da bu mümkün değildir. Belki gözle pek fark ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Çivi Üstünde Yatmak

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Çivi Üstünde Yatmak

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-13-2008, 09:23 AM  
Arrow Çivi Üstünde Yatmak

Aslında hiçbir çivinin ucu tam olarak sivri değildir. İmal ediliş tekniği bakımından da bu mümkün değildir. Belki gözle pek fark edilemez ama büyüteçle bakıldığında sivri uçta imal sırasındaki kesilme yeri olan minik düzlük görülebilir. Tabii bu, çivinin tahtaya, tuğlaya girmesine mani teşkil etmez ama kafasına çekiçle kuvvetlice vurmak şartıyla. Yoksa elle iterek veya zayıf bir kuvvet uygulayarak bir çiviyi hiçbir yere sokamazsınız.

Eğer bir çiviyi elinize alır, sivri ucuna parmağınızla hafifçe bastırırsanız parmağınızı delmediğini göreceksiniz. Siz parmağınızla çiviye bir itme kuvveti uygularken aksini de parmağınıza çivi uygular ama bu derinizi delecek güçte bir kuvvet değildir.

Şimdi iki ayrı parmağınızla, iki ayrı çiviye öncekinin iki misli kuvvetle bastırın. Uyguladığınız kuvvet iki parmağınıza bölünecek, her bir çiviye olan itme gücü yine aynı olacak dolayısıyla çiviler parmak derinizi yine delemeyeceklerdir.

Eğer 100 adet çivi üzerine yatarsanız, vücudunuzun ağırlığı bu 100 çiviye bölüneceğinden, her bir çivi, vücudunuzun 100 farklı noktasına parmağınıza yaptığından daha fazla bir aksi kuvvet uygulayamayacak, sonuçta yine derimizi delemeyecektir.

Çivilerden yapılmış bir yatağın üstüne yatmanın teknik olarak izahı budur. Hatta çivi sayısı ne kadar çok olursa tehlike o kadar azalır. Yeter ki vücut ağırlığı ile çivi sayısını ayarlayın, vücut ağırlığınız çiviler üzerine olduğunca eşit gelecek şekilde yatın. Çiviler iz bırakabilirler ama delip geçemezler, çok acı da vermezler.

Aslında çok gizemli gibi görünen, seyredenleri şaşırtan ve heyecanlandıran, manevi duygularla ilişkili olduğu imajı verilen bu gibi birçok gösterinin arkasında küçük teknik hileler yatar. Ne var ki bu hileleri yapmada bile ön hazırlıklar, bilinçli ve dikkatli uygulamalar gerekir. Sakın bunu evde denemeyin!

Alt 03-13-2008, 12:01 PM  
Standart Cevap: Çivi Üstünde Yatmak

Evet civi sayısı ne kadar azalırsa vucuda girme olasılıgı o kadar cogalır,siz hiç tek civi üzerine yatan birini gördünüzmü ?ben görmedim ,görecegimide sanmıyorum ...

Alt 03-13-2008, 01:07 PM  

Alıntı:
kavvas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
vucuda ,siz hiç tek civi üzerine yatan birini gördünüzmü ?ben görmedim ,görecegimide sanmıyorum ...
katılıyorum arkadaşım....

Alt 03-13-2008, 02:48 PM  

pylşm için tşkler..

Alt 03-13-2008, 03:52 PM  

yanı tek çivi üstünde yatamaz kımse..

Seçenekler

Çivi Üstünde Yatmak

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Çivi Üstünde Yatmak konusunu görüntülemektesiniz.Aslında hiçbir çivinin ucu tam olarak sivri değildir. İmal ediliş tekniği bakımından da bu mümkün değildir. Belki gözle pek fark ...

Çivi Üstünde Yatmak konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
> çivi ReAlWaN Komik Fıkralar 1 04-07-2008 12:05 PM
çocuklar neden ayrı yatmak istemezler x-PoWeRaDe-x Anne Ve Çocuk 0 02-27-2008 10:11 PM
Çivi Yazısı spartakus Tarih 2 12-20-2007 12:31 AM
Bebeginizle yatmak ölüm riskini artiriyor \\marjory\\ Anne Ve Çocuk 0 11-12-2007 02:26 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:08 AM .