Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

İŞte KarŞinizda "carolİna" RÖportaji BaŞka Yerde Yok Orjİnalİkİ Gururla Sunarrr

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan İŞte KarŞinizda "carolİna" RÖportaji BaŞka Yerde Yok Orjİnalİkİ Gururla Sunarrr konusunu görüntülemektesiniz." CaRoLiNa " röportaj teklifini kabul ettiğin için teşekkürler Sevgili CaRoLiNa’yla uzun zamandır arkadaşız(dile kolay 4 sene) hatta bizimki farklı ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah İŞte KarŞinizda "carolİna" RÖportaji BaŞka Yerde Yok Orjİnalİkİ Gururla Sunarrr

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-12-2008, 06:09 PM  
Standart İŞte KarŞinizda "carolİna" RÖportaji BaŞka Yerde Yok Orjİnalİkİ Gururla Sunarrr

" CaRoLiNa " röportaj teklifini kabul ettiğin için teşekkürler

Sevgili CaRoLiNa’yla uzun zamandır arkadaşız(dile kolay 4 sene) hatta bizimki farklı bir boyuta geçti artık birbirimizin ne hissettiğini uzakta da olsak anlar durumdayız istedim ki onu daha yakından tanıyın tabi kendinden pek bahsetmedi cevapları pek bir gizemli olduama wh ile ilgili bol bol soru sorduk ve samimiyetle cevaplarını verdi...

CaRoLiNa neler yapar?
Seninde bildiğin gibi 4 yıldır 2 yıllık okulu bitirmeye çalışıyorum işletme okuyorum .. Şuanda özel şirkette muhasebe tutuyorum işimden memnunum. Çok monoton bir hayatım var işe gel wh gir eve git wh gir ya da yat uyu. Bir pazarlarım var ondada kimse rahat bırakmıyor

Kısa oldu biraz daha bilgi... fobi, hobiler…

Uyumak uyumak uyumak, seyahat etmek, müzik dinlemek kitap okumak bisiklete binmek(uzun zamandır yapamadım) ve yağmurda yürümek…
En büyük fobim kuşların üzerimden geçmesi onların geçtiği görmek beni mahvediyor gülmeyinnn

CaRoLiNa kendini anlatsa nasıl bir insandır? (wh seyircileri için)

Her şey iyi giderken bir anda tersine dönebilir bugün kızdığına yarın kızmayabilir..Birine kırıldıysa/kızdıysa saklar biriktirir birden patlar.. Sinirlidir(evet hele uyuyorken uyandırdıysan” bas bas bağrı yo”) bir anda parlar söner sonra unutur ilk kırıldığı kişiyi kolay affedemez özür kelimesinden hiç hoşlanmam. Ayrıca dostum diye söylemiyorum arkadaşlarını çok sever, fena bağlanır. Sevgi yumağıdır, insanın onu içine sokası gelir

Tüm bu koşuşturmaca işinde aşk var mı?

Sevgilim yok talep varsa değerlendirilir.

Neden CaRoLiNa?

Forumda diğer dillerde adınız ne diye bir konu vardı bende brezilyayı çok seviyorum adımın karşılığı CaRoLiNa olarak geçiyor hoşuma gitti ve değiştirdim.

Klasik sorular Wh şuan modsun, site ne zaman üye oldun, mod olmaya nasıl karar verdin?

Siteye yaklaşık 8 aydır üyeyim aslında hiç aklımda olan bir şey değildi bir anda esti ve olmaya karar verdim çalıştım sağ olsun yöneticilerimiz kabul etti ve oldum

Bu foruma girdiğimde moral olarak kötüydüm onun için komik şeylerden başladım zaten burası benim ilk forum sitem sonra program bölümüne geçtim bilgisayar için yararlı şeyler baktım buldum yükledim derken bayağı zaman geçti.

Her gün siteye haber eklemek hiç zor değil bunu zaten mod olan olmayan bütün arkadaşlarımız yapıyor.

Seni merak edenler seninle tanışmak isteyenler oluyordur başına ilginç bir durum geldi mi?

Hiç olmadı ilk zamanlar birileri sürekli öm atıyordu ama onlarda artık rahatsız etmiyor.

Site ilgili anılar....

Burası benim ilk üye olduğum forum, foruma üye oldum profil bölümünde kaldım sağa tıklıyorum yok sola tıklıyorum yok bir türlü ana sayfaya ulaşamıyorum en son sitenin logosuna tıklamak geldi aklıma ve sonunda ana sayfaya geldim ama en az 15 dk uğraştım
Birde “Gereksizlerde mesaj artmama durumu var” sende

"O kadar mesaj yazıyorum sayım artmıyor durumu oldu mu?"

İlk zamanlarda bile hiç aklıma gelmedi oraya bakmak sonradan girdim dünyanın en uzun konusunu gezerken free angel birine burası gereksizler burada mesaj sayısı artmaz demişti o zaman öğrenmiştim sorun olarak da görmedim bence gereksiz mesajlar bölümünün böyle kalması daha iyi olur.

Sitenin en sevdiğin özelliği ne?

Kesinlikle reklâmsız olması ve Arkadaşlarımızın cana yakın olması.

Yan etkileri var mı?

Bağımlılık yapıyor gerçekten ya bir girdin mi bir daha çıkamıyorsun.

Bizi sitede yenilikler bekliyor mu?

Şimdilik yok (bekle ve gör diyorsun)

Daha bir çok süpriz isimle röportajlarım devam edecek
bizi izlemeye devam edin
generation next

Alt 03-12-2008, 06:14 PM  
Standart Cevap: İŞte KarŞinizda "carolİna" RÖportaji BaŞka Yerde Yok Orjİnalİkİ Gururla Sunar

çok güzel bi röportaj olmuş ellerinize sağlıkk carolinayı daha yakından tanıdık sağolun

Alt 03-12-2008, 06:22 PM  
Standart Cevap: İŞte KarŞinizda "carolİna" RÖportaji BaŞka Yerde Yok Orjİnalİkİ Gururla Sunar

bencede güzel bir röportaj omuşş..yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşkr..

Alt 03-12-2008, 06:26 PM  

çok güzel röportaj oolmuş

Alt 03-13-2008, 07:34 AM  

asıl ben teşekkür ederim

Alt 03-13-2008, 07:46 AM  

teşekkürler çok güzel olmus emeğinize sağlik...

Alt 03-13-2008, 07:46 AM  

Güzel olmuş devamını bekliyoruz

Alt 03-13-2008, 02:42 PM  

abla bundan sonrakii röportajmıdır neyin onu senle yapsın

Alt 03-13-2008, 02:46 PM  

Yaw bana Küstü şimdi barışmayacak mı..

Alt 03-13-2008, 03:08 PM  

Alıntı:
HoLyWar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaw bana Küstü şimdi barışmayacak mı..
merak etme unutur neden küstüğünüde hatırlamaz
bu arada süpriz bir isimle 2 röportaj geliyo

Alt 03-13-2008, 03:43 PM  

acaba kim?

Alt 03-13-2008, 05:31 PM  

ben biliyorummm

Alt 03-13-2008, 05:50 PM  

hiştt söylemk yok süpriz

Alt 03-13-2008, 06:05 PM  

ayy kiimm acaba o talihli

Alt 03-13-2008, 06:12 PM  

Bu numboy arkadasımızın fıkrıydı roportaj falan o kırılmaz mı ?

Alt 03-13-2008, 06:23 PM  

cok güzel olmus

Alt 03-13-2008, 07:10 PM  

Burası benim ilk üye olduğum forum, foruma üye oldum profil bölümünde kaldım sağa tıklıyorum yok sola tıklıyorum yok bir türlü ana sayfaya ulaşamıyorum en son sitenin logosuna tıklamak geldi aklıma ve sonunda ana sayfaya geldim

benimde ilk forumum.....röportajlar çok güzel..teşekkürler

Alt 03-14-2008, 11:09 AM  

Alıntı:
x-RiTMiX-x´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu numboy arkadasımızın fıkrıydı roportaj falan o kırılmaz mı ?
feyza istedi bende kıramadım ama numboy kızmaz heralde sonucta buda foruma bi katkı

Alt 03-14-2008, 11:49 AM  

bakalım sırada kimin var ??

Alt 03-15-2008, 12:00 AM  

tedero1907 ylede biri Röportaj yapsın yaa çok merak ediyiorz .P

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan İŞte KarŞinizda "carolİna" RÖportaji BaŞka Yerde Yok Orjİnalİkİ Gururla Sunarrr konusunu görüntülemektesiniz." CaRoLiNa " röportaj teklifini kabul ettiğin için teşekkürler Sevgili CaRoLiNa’yla uzun zamandır arkadaşız(dile kolay 4 sene) hatta bizimki farklı ...

İŞte KarŞinizda "carolİna" RÖportaji BaŞka Yerde Yok Orjİnalİkİ Gururla Sunarrr konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Sihirli Gözlük" ile filmler her yerde breakerturk Internet Teknolojileri 1 03-15-2008 09:52 PM
Zayıflamada "beşi bir yerde" mucizesi breakerturk Sağlık - Yaşam 1 03-15-2008 12:54 PM
"Bizden başka kimse kazanamaz" HoLyWar Galatasaray 1 11-30-2007 09:00 PM
""sen Uyurken GİdeceĞİm Bunu BaŞka Yok Çaresİ"" halitgfb Aşk & Sevgi 7 11-22-2007 10:29 PM
Her Güne BİR Başka Uyanıyor "ACEMİ" Yüreğim Kyren Aşk & Sevgi 3 08-18-2007 12:45 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:36 PM .