Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan herkese yeni öğretim yılında başarılar konusunu görüntülemektesiniz.lise ve orta okullar yarın ilk öğrenim 2006-2007 sezonu başlıyor herkese başarılar dilerim...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| lise ve orta okullar yarın ilk öğrenim 2006-2007 sezonu başlıyor herkese başarılar dilerim | |
| | #2 |
| konu genel bölümüne taşınmıştır.. | |
| | #3 |
| sağol tşk ler ![]() | |
| | #4 |
| Evet çok teşkür ederim teşkürlerimi sunarım ![]() Yarın Ustayız ne mutlu bana 8.Sınıflara usta deniyor da | |
| | #5 |
| 11. lere ne denio ![]() | |
| | #6 |
| Allah'ım sen bize sabır ver kolay kolay öğrenelim şu dersleri sınawlardan güle oynaya geçelim tüm talebelere kolay gelsin bu sene süper geçecek gibi bi his war içimde geçen seneden sonra ![]() | |
| | #7 |
| bnde lise 2 yim bu sene hayırlısı inş. çok iyi bi sene geçiririm | |
| | #8 |
![]() | |
| | #9 |
| kardeşlerim yeni eğitim ve öğretim yılı hepinize başarılar getirir inşallah allah yardımcınız olsun benimde okulum yarın açılıyo ama ben 1 hafta geç gidicem nede olsa üniversiteliyim darısı başınıza ![]() | |
| | #10 |
| evt herkeze basarilar | |
| | #11 |
| saolun | |
| | #12 |
| Ben de hani liseden mezun oldum..dershane yolundan devam ediyom ![]() | |
| | #13 |
| ozaman allah 2 kez senin yardımcın olsun ![]() | |
| | #14 |
| eyvallah cev@ abi.. | |
| | #15 |
| herkese başarılar Arkadaşlar.. Son senemiz bakalım nolcak.. | |
| | #16 |
| OKULU ÖZLEDİNİZMİ | |
| | #17 |
| ben özledim | |
| Etiketler: 08 - 09 öğretım yılı ne zaman, 08 09 öğretim yılı ne zaman başlıyor, 08-09 ogretim yılı ne zaman başlıyor, yeni öğretim yılı, yeni öğretin yılı ne zaman |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan herkese yeni öğretim yılında başarılar konusunu görüntülemektesiniz.lise ve orta okullar yarın ilk öğrenim 2006-2007 sezonu başlıyor herkese başarılar dilerim...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 2090 yılında türkiyedeki levhalar... | gurbetci_13 | Komik Şeyler | 4 | 12-22-2006 10:28 PM |
| 2006 yılında yaşıyorsanız... | fırattaştan | Komik Şeyler | 22 | 12-04-2006 06:54 PM |
| Cumhuriyetin 1.Yılında Atatürk'ün Mecliste Yaptığı Konuşma | gfbemre21 | Türkiye ve Ulu Önder Atatürk | 2 | 11-24-2006 11:23 AM |
| Açık öğretim öğrencilerine ek sınav | mentor | WH Haber Bülteni | 0 | 08-09-2006 04:51 PM |