Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan LÜTFEN Bİ YARDIM... konusunu görüntülemektesiniz.selam arkadaşlar.... ben yanlışlıkla program ekle-kaldırdan ACTİVE DESKTOP u sildim.bilgisayar buna bağlı olarak bir çok hata gösteriyo.bunu sanırım geri yüklemem ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] AL CNM UMARIM YÜKLEYEBİLİRSİN..KOLAY GELSİN.. ![]() Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] AMA SORUMLU DEĞİLİM.BİŞİ OLURSA KARIŞMAM.AMA DENEMEKTE FAYDA VAR.. BAZI LİNKLERDE SARI ÇUBUKTA SAĞ YAPIP DOSYAYI KARŞIDAN YÜKLE DİCEN.KOLAY GELSİN.. ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan LÜTFEN Bİ YARDIM... konusunu görüntülemektesiniz.selam arkadaşlar.... ben yanlışlıkla program ekle-kaldırdan ACTİVE DESKTOP u sildim.bilgisayar buna bağlı olarak bir çok hata gösteriyo.bunu sanırım geri yüklemem ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| >>>lÜtfen Yardim<<< | attractiveman7 | Donanım Genel | 8 | 03-16-2007 04:12 PM |
| YARDIM LÜTFEN | mbemurat | Donanım Genel | 3 | 08-28-2006 07:38 PM |