Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

bedava konusmaaa

Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan bedava konusmaaa konusunu görüntülemektesiniz.NEKADAR ISINIZE YARAR BILMIYORUM AMA KONUYU YANLIS YERDE ACTIYSAMDA SIMDIDENN SORRYY. Evet sevgili arkadaslar. Sonunda telefon kartim bitti diye uzulmiyeceksiniz. ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > MSN ve Live Messenger

bedava konusmaaa

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et
bedava konusmaaa

Alt 03-06-2008, 03:32 AM   #1

Thumbs up bedava konusmaaa

NEKADAR ISINIZE YARAR BILMIYORUM AMA KONUYU YANLIS YERDE ACTIYSAMDA SIMDIDENN SORRYY.
Evet sevgili arkadaslar. Sonunda telefon kartim bitti diye uzulmiyeceksiniz. Elinizde bulunan tek konturluk kartla bile sabaha kadar konusmak mumkun
Bunu yapmak icin neler gerekli:
1) Kartli bir telefon (ahize kolu kalkanlardan)
2) Bir bozuk (arkasindaki siyah data seridine oje surunce kart hemen bozuluyor) birde normal bir telefon karti.
Bele$ konusma:
Kart bittikten ve telefon karti yuttuktan sonra telefonu kapatmadan 0800 yazin. Bu numarayi yazinca ekranda ucretsiz arama yazicak.
Daha sonra muteakip aramaya basip hemen arkasinda 15-20 kez tekrar arama tusuna basin.
15-20 kez tekrar aramaya bastiktan sonra ekran dolana kadar 2 tusuna basin (yine yaklasik 15-20 defa ediyor).
Bu islemden sonra ekranda ucretsiz arama yazip kaybolacak.
Daha sonra aramak istedigniz numarayi cevirin. Numara ekranda gorunmeyecek.
Aradiginiz numara calinca gecersi karti sokun. Karti reddedecek ama konusma saglanacak.

Seçenekler

bedava konusmaaa

Yazılım kategorisinde ve MSN ve Live Messenger forumunda bulunan bedava konusmaaa konusunu görüntülemektesiniz.NEKADAR ISINIZE YARAR BILMIYORUM AMA KONUYU YANLIS YERDE ACTIYSAMDA SIMDIDENN SORRYY. Evet sevgili arkadaslar. Sonunda telefon kartim bitti diye uzulmiyeceksiniz. ...

bedava konusmaaa konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bedava telefon görüşmesi bedava sms internetten bedava telefon görüşmesi fatalflex Program Download 29 10-18-2008 01:41 PM
Bedava Melodi Yükle - Bedava Şarkı Yükle - Bedava Kontör Yükle - Bedava SMS Gönder ziyaaktas Network Ve İnternet 1 10-02-2008 11:33 AM
Bedava MP3 İndir - Bedava MP3 Yükle ziyaaktas Müzik Genel 5 07-08-2008 04:11 PM
BEDAVA PSP LER BEDAVA ORJINAL OYUNLAR!BEDAVA PROGRAMLAR!BEDAVA PC LER!KAZANMAK ICIN! CoolEfes Genel Sohbet 0 01-01-1970 03:00 AM

Saat: 10:43 PM