Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Temel uçakta konusunu görüntülemektesiniz.Temel uçakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? Temel: ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temel uçakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? Temel: Hayir Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin Temel: Hayir Yer sahibi gider hostese basvurur. Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen Temel: Kalkmam Hostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel'in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu. Dayanamayıp sormuslar kaptana: Kaptan: -Dedim ki Burasi Trabzon'a Gitmez. | |
| | #2 |
| Lazum benum ya helal olsun kaptana | |
| | #3 |
| kaptan işi biliyor ![]() | |
| | #4 |
| harbiden işi biliyomuş. ![]() | |
| | #5 |
| paylasım ıcın saol | |
| | #6 |
| Paylaşım için sagol güzel olmuş | |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Temel uçakta konusunu görüntülemektesiniz.Temel uçakla Trabzona gidecekmis. Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? Temel: ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| BU UÇAKTA YERİNİZİ AYIRTIN | hasanyücel | Genel Sohbet | 25 | 03-11-2008 12:10 PM |
| Uçakta telefonla konuşulabilecek | CaRoKıZı | Ekonomi | 0 | 03-01-2008 09:47 AM |
| Uçakta cep telefonu kullanılabilecek | HoLyWar | Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım | 0 | 11-23-2007 03:34 PM |
| Uçakta böcek krizi ! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 12-29-2006 10:14 AM |
| Ucakta?? Ama Dolap nie kapanmio | NuKeBoY | Komik Video Linkleri | 7 | 09-30-2006 03:13 PM |