Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Fraps Programı Resimli Kullanımı

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Fraps Programı Resimli Kullanımı konusunu görüntülemektesiniz.Fraps 2.9.2 for Windows 2000, XP, 2003, Vista and x64 Editions Resimli Kurulumu ve Anlatımı programı yüklüyoruz ve masaüstündeki simgeye ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Resimli Program Anlatım

Maşaallah Fraps Programı Resimli Kullanımı

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-03-2008, 11:52 PM  
Arrow Fraps Programı Resimli Kullanımı

Fraps 2.9.2
for Windows 2000, XP, 2003, Vista and x64 Editions

Resimli Kurulumu ve Anlatımı

programı yüklüyoruz ve masaüstündeki simgeye tıklıyoruz.

Karşımıza şöyle bir pencere geliyor. Start fraps minimized kutusunu işaretliyoruz.

Fps sekmesinde Overlay Corner yazan dört köşeli pencerede FPS değerinin nerde gözükmesini istiyorsanız oraya 'tik' koyuyorsunuz. Genelde sağ üst köşe kullanılır.

Sonrasında screenshots sekmesine geliyoruz. Burda ekran görüntüsünü hangi tuş ile almak istiyorsanız ayarlayabilir yada kendi değeri olan F10'u kullanırsınız. Aldığınız görüntülerin hangi formatta kaydedilmesini istiyorsanız onu seçersiniz. JPEG daha az boyutta olacağı için onu seçmenizi öneririm fakat programı satın almanız gerekir yoksa BMP olarak kaydedilir imajlar.

Son olarak movies sekmesine geliriz bu kısım eğer oyunlardan video görüntüsü kaydetmek istiyorsanız kullanabilirsiniz. Kendi ayarı olan F9 ile oyun içinde kayıda başlayabilir durmasını istediğinizde tekrar F9'a basabilirsiniz. Oyun içinde bu işlem sisteminiz kasmanıza sebeb olabilir ve dosya boyutu sıkıştırılmamış olduğundan fazla yer kaplayabilir.

Artık oyunlardan ekran görüntüsü almanız ve video çekmeniz çok kolay. Herhan herseyi kaydedebilirsiniz.

Alt 07-05-2008, 07:48 AM  
Standart Cevap: Fraps Programı Resimli Kullanımı

ıyıde bu program 30 sn cekıoo :S

Alt 07-05-2008, 11:20 AM  

program 30 saniye kayıt ediyor... yinede emeğine sağlık teşekkürler

Alt 07-05-2008, 05:09 PM  

Full değildirde ondan.Full paylaşımlar yayınlamak yasaq

Alt 07-11-2008, 08:06 PM  

iii de 30 sanıye kıme yetcek
sagolun

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan Fraps Programı Resimli Kullanımı konusunu görüntülemektesiniz.Fraps 2.9.2 for Windows 2000, XP, 2003, Vista and x64 Editions Resimli Kurulumu ve Anlatımı programı yüklüyoruz ve masaüstündeki simgeye ...

Fraps Programı Resimli Kullanımı konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Radmin Kullanımı Resimli Anlatım bursaspor9 Program Download 6 03-10-2008 02:24 PM
CuteFTP Kullanımı Resimli kızılmaske Resimli Program Anlatım 1 03-07-2008 12:18 PM
Zone Alarm Nedir, Kurulumu, Kullanımı ve Ayarları (Resimli) heidler_ss Resimli Program Anlatım 0 12-18-2007 11:51 PM
FX 5200'lerde Dynamic Overclock Technology Kullanımı(ResimLi AnLatım) spartakus Pc Modifikasyon 0 11-20-2007 06:53 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:40 PM .