japon ve temel Japon' un biri, Rize'de bir kahveye girmis ve, herkese kafa tutmus : --- "Var mı ? Aranızda delikanlı ? Varsa ? Çıksın dısarı..." TEMEL kapıya dogru yürümüs, --- "Çıkıyorum ulan ! Görelim bakalım erkekligini..." Birkaç dakika sonra, TEMEL agzı-burnu dagılmıs bir vaziyette,kahveye geri dönmüs... Pesinden de, JAPON kasılarak içeri girmis ve kahvedekilere TEMEL'i göstererek : --- "Ona, 'Toyokumi' ustanın, 'Katakori' teknigiyle vurdum." Ertesi gün JAPON yine gelmis. Yine meydan okuma. Yine TEMEL' den rest. Ve birkaç dakika sonra kapıda yine, agzı-burnu dagılmıs bir TEMEL. Ve pesinden kasılarak yaptıgı oyunu açıklayan JAPON : --- "Ona,'Kuyotomi'ustanın,'Kihotomi' teknigiyle vurdum." Ertesi gün yine aynı hikaye. Dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmis TEMEL ve hergün degisik bir stil kullanan JAPON : --- "Ona, 'Toyohama' ustanın, 'Kimanto' teknigiyle vurdum." --- "Ona, 'Tiyotoki' ustanın, 'Kohimato' teknigiyle vurdum." .............. derken, Bu böyle bir hafta devam etmis. Ve sekizinci gün ! JAPON yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmus. JAPON' un restini gören yine TEMEL olmus tabii... Birkaç dakika sonra, herkes yine suratı dagılmıs bir TEMEL beklerken, Bu kez JAPON, agız-burun dagılmıs, hosaf ! Kanlar içinde kapı da belirmis ? ? ? TEMEL' de hemen arkasından girmis içeriye, JAPON' u göstererek : --- "Ona, 'Toyota' nın 'Krikosuyla' vurdum" demis... |