Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan cevabı siz verin hayat değil konusunu görüntülemektesiniz.Günler geçtikçe, Kendime hep soruyorum. Neden biz bu manton hayatı yaşıyoruz Neden bir olay karşısında Binlerce soru işaretiyle karşılaşıyoruz Neden ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Günler geçtikçe, Kendime hep soruyorum. Neden biz bu manton hayatı yaşıyoruz Neden bir olay karşısında Binlerce soru işaretiyle karşılaşıyoruz Neden , siz düşündünüz mü? Dünya ' ya geldiğiniz andan itibaren bizi onlar koruyor Sevindiğimiz zaman bizimle beraber oluyorlar, Kendi ailemizi kurduğumuz zaman bizi onlar birleştiriyor, Ölüme yaklaştığımız zaman bizi onlar teslim alıyorlar NEDEN?. . . Yaşamın bir gereği de bu mu? Susmanın bir gereği de bu mu? Kızgınlığın , sevincin, hüznün bir gereği bu mu? NEDEN? . . . Her zaman bu nedenle mi yaşayacağız Her gün bu soruyu mu soracağız Her düşüncenin altında bu mu olacak Neden sorularıyla dolu bir dünya için Hazır mısınız? Eğer hazırsanız şimdi hayatı Bütün zevkleriyle yaşamanın TAM ZAMAN ! . . . | |
| | #2 |
| sonunda, ya ebedi bir mutlu hayat, yada acı...sonsuz hayatta neden yok... ![]() | |
| | #3 |
| ÇOK GÜZEL bir paylaşım sağol | |
| | #4 |
| Teşekürler kardeş... | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan cevabı siz verin hayat değil konusunu görüntülemektesiniz.Günler geçtikçe, Kendime hep soruyorum. Neden biz bu manton hayatı yaşıyoruz Neden bir olay karşısında Binlerce soru işaretiyle karşılaşıyoruz Neden ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| bu sorunun cevabı yok | KeNdİn PaRaLa | Gereksiz Mesajlar | 39 | 09-01-2008 03:03 PM |
| Sorduğun Sorunun Cevabı :) | VivaLaRésıstancé | Gereksiz Mesajlar | 5 | 02-24-2008 12:08 PM |
| Teninizle hayat verin | breakerturk | Sağlık - Yaşam | 0 | 02-20-2008 06:07 PM |
| Cevabı Zor Sorular | ProOf | Genel Sohbet | 9 | 12-22-2007 11:45 PM |
| Atamızın büyük cevabı | 7294936 | Türkiye ve Ulu Önder Atatürk | 12 | 09-08-2007 06:06 PM |