Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior.

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior. konusunu görüntülemektesiniz.Sayın arkadaşlar ben çok uzun süreden beri bu forumun üyesiyim ama son bir hafta içinde bu foruma sözde program paylaşımı ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Resimli Program Anlatım

Maşaallah LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior.

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 03-02-2008, 11:54 AM  
Standart LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior.

Sayın arkadaşlar ben çok uzun süreden beri bu forumun üyesiyim ama son bir hafta içinde bu foruma sözde program paylaşımı yapan Caner_47 nickli bir üye gerçekle alakası olmayan (Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ) programın içerisine server atıp ( virüs) milletin bilgisyarlarını çökertmek, onları taciz etmek, ve sözde hacklemek amacıyla bu proramı foruma koymuştur.Bazı arkadaşlar farketmiş.Ama bilmeyenleri uyarmak için yeniden kayıt olup uyarmak istedim.İnterneti böyle ahlaksız bir şekilde kullanan kendini bilmez lamerlere ders olsun...
Bunu söylemek bana düşmez ama bu başlık 2 haftadan beri bu sitede duruyor.Ve hiçbir yöneticinin buna engel olduğu yok...

Alt 03-04-2008, 02:44 PM  
Standart Cevap: LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior.

Uyardığınız için teşekkürler.

Alt 03-04-2008, 02:45 PM  
Standart Cevap: LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior.

Yöneticilere öm atarsan beLki daha kolay yardım olur !

Alt 03-04-2008, 06:48 PM  

uyardığın için çok sağol kardeşim.

Alt 03-05-2008, 02:17 AM  

uyardığın için sağol

Etiketler: ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior. konusunu görüntülemektesiniz.Sayın arkadaşlar ben çok uzun süreden beri bu forumun üyesiyim ama son bir hafta içinde bu foruma sözde program paylaşımı ...

LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior. konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Abİlerİm LÜtfen Bakin LÜtfen hackturkey Oyun Genel 11 11-08-2007 07:20 PM
LÜtfen Bakin!!! balici68 Knight Online 2 06-24-2007 04:34 PM
İmdat LÜtfen LÜtfen Bakin LÜtfen FGH İşletim Sistemleri 5 06-03-2007 04:54 PM
ARKADAŞLAR LÜTFEN BAKIN!!.. LÜTFEN PiYaNisTTT Genel Sohbet 5 04-01-2006 12:00 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:29 PM .