Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior. konusunu görüntülemektesiniz.Sayın arkadaşlar ben çok uzun süreden beri bu forumun üyesiyim ama son bir hafta içinde bu foruma sözde program paylaşımı ...
| |||||||
| | İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Sayın arkadaşlar ben çok uzun süreden beri bu forumun üyesiyim ama son bir hafta içinde bu foruma sözde program paylaşımı yapan Caner_47 nickli bir üye gerçekle alakası olmayan (Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ) programın içerisine server atıp ( virüs) milletin bilgisyarlarını çökertmek, onları taciz etmek, ve sözde hacklemek amacıyla bu proramı foruma koymuştur.Bazı arkadaşlar farketmiş.Ama bilmeyenleri uyarmak için yeniden kayıt olup uyarmak istedim.İnterneti böyle ahlaksız bir şekilde kullanan kendini bilmez lamerlere ders olsun... Bunu söylemek bana düşmez ama bu başlık 2 haftadan beri bu sitede duruyor.Ve hiçbir yöneticinin buna engel olduğu yok... | |
| Etiketler: dikkat, utanmazlar |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan LÜtfen Bakin.bazi Utanmazlar Bu Forumu Kullaniyo.mİlletİ Kandirior. konusunu görüntülemektesiniz.Sayın arkadaşlar ben çok uzun süreden beri bu forumun üyesiyim ama son bir hafta içinde bu foruma sözde program paylaşımı ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Abİlerİm LÜtfen Bakin LÜtfen | hackturkey | Oyun Genel | 11 | 11-08-2007 07:20 PM |
| LÜtfen Bakin!!! | balici68 | Knight Online | 2 | 06-24-2007 04:34 PM |
| İmdat LÜtfen LÜtfen Bakin LÜtfen | FGH | İşletim Sistemleri | 5 | 06-03-2007 04:54 PM |
| ARKADAŞLAR LÜTFEN BAKIN!!.. LÜTFEN | PiYaNisTTT | Genel Sohbet | 5 | 04-01-2006 12:00 PM |