Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Bayrampaşa'da gala!

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Kültür - Sanat forumunda bulunan Bayrampaşa'da gala! konusunu görüntülemektesiniz.Bayrampaşa'da gala! Senaryosunu ve müziklerini mahkûmların yaptığı ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan ''Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım'' filminin galası da, ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > WH Güncel Haberler > Kültür - Sanat

Maşaallah Bayrampaşa'da gala!

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Bayrampaşa'da gala!

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 02-29-2008, 07:29 PM  
Standart Bayrampaşa'da gala!

Bayrampaşa'da gala!
Senaryosunu ve müziklerini mahkûmların yaptığı ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan ''Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım'' filminin galası da, Bayrampaşa Cezaevi�nde yapıldı.
29 Şubat 2008 Cuma
Geçen cuma seyirciyle buluşan ve ilk üç gününde 34 bin 269 kişi tarafından izlenen, 334 bin 886 YTL hasılat elde eden filmin galasına, cezaevi mahkûmları, infaz memurlarının yanı sıra İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, yapımcı Birol Güven, yönetmen Hamdi Alkan ve oyuncular Doğa Rutkay, Vural Çelik, Hatice Aslan, Yasemin Conka ile Okan Tangücü gibi kalabalık bir davetli grubu katıldı. Yönetmen Hamdi Alkan, ''Film için hiçbir ticari kaygı taşımıyorum. Ama çok izlenmesini istiyorum. Çünkü elde edilecek gelirin bir kısmı, buradaki arkadaşların sanatsal faaliyetlerine destek amaçlı kullanılacak'' dedi.

Alt 02-29-2008, 07:48 PM  
Standart Cevap: Bayrampaşa'da gala!

paylasim İÇİn TŞk Ler

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Bayrampaşa'da gala!

WH Güncel Haberler kategorisinde ve Kültür - Sanat forumunda bulunan Bayrampaşa'da gala! konusunu görüntülemektesiniz.Bayrampaşa'da gala! Senaryosunu ve müziklerini mahkûmların yaptığı ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan ''Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım'' filminin galası da, ...

Bayrampaşa'da gala! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bayrampaşa'da baraka yangını: 1 işçi öldü Haberci CNN Türk 0 02-18-2008 10:10 AM
Münir Özkul filmine anlamlı gala HoLyWar Kültür - Sanat 0 12-20-2007 04:27 PM
'Maradona Tanrı'nın Eli'ne gala Haberci CNN Türk 0 12-04-2007 02:20 PM
Pele onuruna gala yemeği Haberci CNN Türk 0 12-04-2007 02:20 PM
Londra'da gala... Haberci CNN Türk 0 12-04-2007 02:08 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:12 AM .