selam slm merhaba mrh evet e hayır h olur + olmaz - olur mu? +? olmaz mı? -? ne zaman nzm? bugün bgn yarın yrn hiçbir zaman nvr nasılsın? nsl? iyiyim :-) çok iyiyim :-)) iyi değilim :-( çok kötüyüm :-(( şöyle böyle :-I hastayım :-,( sıkıldım mı? :I? sıkıldım :I uykum var zzz tatlı rüyalar I-) kızgın mısın? >:-(? kızgınım >:-( ağliyor musun? :,,(? ağlıyorum :,,( sinemaya gidelim mi? >s? okula gidelim mi? >o? eve gidelim mi? >e? yemek yiyelim mi? >ymk? okuldayım +o evdeyim +e yemekteyim +ymk otobüsteyim +otb dolmuştayım +dlm vapurdayım +vpr dershanedeyim +drs gelirken iki ekmek getir +2ekm paran var mı? ?$ evet: + , hayır: - emin misin ? %? kesinlikle: % hiç komik değil :/) çok komik *---* yalnız mısın? 1? yalnızım,kendimi yalnız hissediyorum 1 yanında kim var 1+? yanımda arkadaşım var 1+1 1+1k (kız) , 1+1e (erkek) beraberiz & ben de = çok şaşırtıcı ! inanılmaz :-i sınavın nasıl geçti? snv? yardımına ihtiyacım var hlp imdat sos lütfen ltf teşekkür ederim tsk günaydın o) iyi geceler C) tebrikler tbr öpüyorum :-* dudaklarından öpüyorum :-*-: bana kendini anlat u? i love you ilu i miss you imu seni seviyorum ss for you 4u gözlerim kapalı seni düşünüyorum (-?-) evlenelim mi? /\? gülümse :-)se neredesin nrd? neden sordun ?? sadece merak s/m sana ne? snn? meşgulüm +bsy burnunu herşeye sokma -X tv izliyorum +tv müzik dinliyorum [:-) partideyim +)iii partiye geliyor musun >?)iii internette misin? +@? internetteyim +@ internet cafedeyim +@cf e-mail adresin ne? e/m? icq numaran kaç? icq#? yoldayım === antremandayım +ant istanbul 'dayım +ist ank: ankara , vs. geliyor musun? >? geliyorum > şarjım bitiyor -pil kontörüm bitiyor -kont birazdan telefonum çekmeyebilir .tlf- biraz sonra ... lütfen cevap ver lcv görüşürüz :-: yemek yedin mi? 7n? yedim 7m gizli, söyleyemem :-# beni affet aff beni rahat bırak brb! seni dört gözle bekliyorum ::-) yüz yüze görüşelim 100 güle güle gg |