Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Zorlama Güzelim - Ferda Anıl Yarkın konusunu görüntülemektesiniz.Zorlama Güzelim - Ferda Anıl Yarkın Kararlıyım bu defa ben Dürüstçe oynamaya Hatam olursa vur yüzüme Çekinme korkma güzel Kararlıyım ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Zorlama Güzelim - Ferda Anıl Yarkın Kararlıyım bu defa ben Dürüstçe oynamaya Hatam olursa vur yüzüme Çekinme korkma güzel Kararlıyım bu defa ben Dürüstçe oynamaya Yalanım varsa vur yüzüme Anla beni be güzel Dostmuşuz biz ne fark eder Yada dostluk nereye kadar gider Sevgiye saygıya lafım olmaz Evlilik aşkı öldürüyor güzelim Kiminle gittiysen onunla kal Bunaldım hatta hep onla kal Bırak kalsın bir zamanı var Zorlama güzelim Ah neredeysen orda kal Bunaldım hatta hep orda kal Unut gitsin bir zamanı var Zorlama güzelim | |
| Etiketler: ferda anıl yankın kararlıyım |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Zorlama Güzelim - Ferda Anıl Yarkın konusunu görüntülemektesiniz.Zorlama Güzelim - Ferda Anıl Yarkın Kararlıyım bu defa ben Dürüstçe oynamaya Hatam olursa vur yüzüme Çekinme korkma güzel Kararlıyım ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| BeN yAKIşılıyım !! veyya GÜzelim | djalican | Gereksiz Mesajlar | 61 | 10-07-2008 05:08 PM |
| boş versene güzelim | yesilalici | Komik Fıkralar | 2 | 02-15-2008 07:04 PM |
| Ferda Anıl Yarkın - uzulme | gimasco | Şarkı Sözleri | 3 | 02-14-2008 06:55 PM |
| Son sürat güzelim | ProOf | Aşk & Sevgi | 0 | 11-20-2007 09:44 PM |
| olmaynca olmuyor zorlama | newrojey | Komik Şeyler | 17 | 07-27-2007 08:03 PM |