Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Zorunamı Gitti - Eyüphan konusunu görüntülemektesiniz.Zorunamı Gitti - Eyüphan Zorunamı gitti Olacak mi verecek mi gardas, bilmedim Gelip gittin hesabini görmedin Ben allah'dan umudumu kesmedim ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Zorunamı Gitti - Eyüphan Zorunamı gitti Olacak mi verecek mi gardas, bilmedim Gelip gittin hesabini görmedin Ben allah'dan umudumu kesmedim Umutlarim kaldi gardas yarina Günes dogar birgün, kara bahtima Ben mevlandan umudumu kesmedim Umutlarim kaldi gardas yarina Günes dogar birgün, kara bahtima Zoruna mi gitti gardas, zoruna Bilemezki ınsan cikar, yarina Sen yinede saril, umutlarina Derdim coktur gardas, benim azelim Derdim azelim Zoruna mi gitti gardas, zoruna Bilemezki ınsan cikar, yarina Sen yinede saril, umutlarina Derdim coktur gardas, benim azelim Derdim azelim Iyiki kötü, aci söz mü söyledim Allah var yukarda, sana küsmedim Ben allah'dan, umudumu kesmedim Umutlarim kaldi gardas, yarina Günes dogar birgün, kara bahtima Ben mevlamdan, umudumu kesmedim Umutlarim kaldi gardas, yarina Günes dogar birgün, kara bahtima Zoruna mi gitti gardas, zoruna Bilemezki ınsan cikar, yarina Sen yinede saril, umutlarina Derdim coktur gardas, benim azelim Derdim azelim Zoruna mi gitti gardas, zoruna Bilemezki ınsan cikar, yarina Sen yinede saril, umutlarina Derdim coktur gardas, benim azelim Derdim azelim | |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Zorunamı Gitti - Eyüphan konusunu görüntülemektesiniz.Zorunamı Gitti - Eyüphan Zorunamı gitti Olacak mi verecek mi gardas, bilmedim Gelip gittin hesabini görmedin Ben allah'dan umudumu kesmedim ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| > O Gitti | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-29-2007 01:31 AM |
| Gitti Ah Gitti | HoLyWar | Şiirler | 0 | 12-28-2007 01:06 PM |
| gitti | breakerturk | Şiirler | 0 | 12-17-2007 04:16 PM |
| bilmeden gitti... | halitgfb | Aşk & Sevgi | 0 | 12-12-2007 03:42 AM |
| Gitti gider! | HoLyWar | Fenerbahçe | 0 | 12-06-2007 09:41 PM |