Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Zamanı Mıydı - Ferdi Tayfur konusunu görüntülemektesiniz.Zamanı Mıydı - Ferdi Tayfur Senin varlığına alışmış iken Sonsuz mutluluğa kavuşmuş iken Bütün dertlerimi unutmuş iken Bırakıp gitmenin zamanı ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Zamanı Mıydı - Ferdi Tayfur Senin varlığına alışmış iken Sonsuz mutluluğa kavuşmuş iken Bütün dertlerimi unutmuş iken Bırakıp gitmenin zamanı mıydı Mutluluk resmimiz soldu elimde Adın hıçkırığa döndü dilimde Şimdi perişanım ben bu alemde Beni terketmenin zamanı mıydı Dön desemde sana dönmeyeceksin Sev desem yeniden sevmeyeceksin Ne hallere düştüm bilmeyeceksin Bırakıp gitmenin zamanı mıydı Mutluluk resmimiz soldu elimde Adın hıçkırığa döndü dilimde Şimdi perişanım ben bu alemde Beni terketmenin zamanı mıydı | |
| Etiketler: ferdi tayfur zamani aşığı |
| Seçenekler | |
| |
Müzik Genel kategorisinde ve Şarkı Sözleri forumunda bulunan Zamanı Mıydı - Ferdi Tayfur konusunu görüntülemektesiniz.Zamanı Mıydı - Ferdi Tayfur Senin varlığına alışmış iken Sonsuz mutluluğa kavuşmuş iken Bütün dertlerimi unutmuş iken Bırakıp gitmenin zamanı ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ferdi Tayfur | spartakus | Sanat | 2 | 04-20-2008 04:05 PM |
| Zengin Olursam - Ferdi Tayfur | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-24-2008 11:21 PM |
| Zalim Sevgilim - Ferdi Tayfur | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-24-2008 11:14 PM |
| Zamane Aşığı - Ferdi Tayfur | ReAlWaN | Şarkı Sözleri | 0 | 02-24-2008 11:11 PM |