Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Sahiden kardeşlermiş

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Sahiden kardeşlermiş konusunu görüntülemektesiniz.Müstakbel eşiyle aslında kardeş olduğunu öğrenince sadece 'skandal' diyen soğukkanlı gelin herkesin dilinde.Zeynep ve Serdar Önür ayrıca gerçekten kardeş. Reklam ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Sahiden kardeşlermiş

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Sahiden kardeşlermiş

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 02-23-2008, 10:49 AM  
Standart Sahiden kardeşlermiş

Müstakbel eşiyle aslında kardeş olduğunu öğrenince sadece 'skandal' diyen soğukkanlı gelin herkesin dilinde.Zeynep ve Serdar Önür ayrıca gerçekten kardeş.

Reklam kuşağında ekrana gelen ve müstakbel eşiyle aslında kardeş olduğunu öğrenince sadece 'skandal' diyen soğukkanlı gelin herkesin dilinde. Tempo dergisi, "skandal çift"in gerçekten kardeş, hatta ikiz olduklarını ortaya çıkardı. Vodafone'un yeni hesaplı tarifesi için hazırladığı kısacık reklamları ilgi çekti. Hem de oyuncu olmayan oyuncularla... Reklama imza atan ajansın yaratıcı ekibinden Mustafa Nuri, Emine Noyan ve Ozan Can Bozkurt, inandırıcı olmak için her detayı düşündüklerini, filmde evlenmek üzereyken kardeş olduğunu öğrenen çifti canlandıran ikilinin de gerçek hayatta ikiz olduklarını açıkladı. Nuri "Onlar gerçekte de kardeşler zaten, hatta ikizler! Onları özellikle öyle seçtik. Ayrıca başka yerde oynamamış kişiler olmasına çok dikkat edildi" dedi. Amatör oyuncuların rol aldığı reklam filminde, müstakbel eşinin aslında kardeşi olduğunu annesinin telefonuyla haber alan 'kontör fakiri gelin', sadece 'skandal' diyip elinin damadın elinden çekiyor.

Alt 02-23-2008, 11:19 AM  
Standart Cevap: Sahiden kardeşlermiş

Güzel bir reklam için meşhur oyunculara gerek yok demekki...insanların ne istediğini bilmek yeterli..

Alt 02-23-2008, 11:39 AM  

anne ben afrikaya taşınıyorum.... a çok uzak

Alt 02-23-2008, 05:08 PM  

paylaşım için sağol

Alt 02-23-2008, 05:10 PM  

reklamı ilk gördügümde kardes bunlar demistim sende burada bu bilgiyi paylastın beni evdekilere yalancı cıkarmadın saol

Seçenekler

Sahiden kardeşlermiş

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Sahiden kardeşlermiş konusunu görüntülemektesiniz.Müstakbel eşiyle aslında kardeş olduğunu öğrenince sadece 'skandal' diyen soğukkanlı gelin herkesin dilinde.Zeynep ve Serdar Önür ayrıca gerçekten kardeş. Reklam ...

Sahiden kardeşlermiş konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sahiden olmuş bunlar Kyren Komik Şeyler 1 01-02-2008 06:04 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:23 AM .