Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Van Kedisi Gözleri Görmek İsteyenler Buraya

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Van Kedisi Gözleri Görmek İsteyenler Buraya konusunu görüntülemektesiniz.Beyza adlı kız öğrencinin gözleri görenleri şaşırtıyor. Gözünün biri mavi diğeri ela olan 10 yaşındaki kızın gözlerinin Van kedilerinin gözlerinden ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 02-22-2008, 08:51 PM   #1

Standart Van Kedisi Gözleri Görmek İsteyenler Buraya

Beyza adlı kız öğrencinin gözleri görenleri şaşırtıyor. Gözünün biri mavi diğeri ela olan 10 yaşındaki kızın gözlerinin Van kedilerinin gözlerinden farkı yok . İşte insanları hayrete düşüren gözler:

İzmit Seka İlköğretim Okulu'unda 4. sınıfta okuyan Beyza Şahin'in (10) gözleri, Van kedilerinin gözlerine benziyor. Bir gözü mavi diğeri ela olan Beyza, Şahin ailesinin çocuğunun en küçüğü.

Karşılaştığı kişilerin ilk başta gözlerine odaklandığını belirten Şahin, çevrede renkli gözle anıldığını söyledi.

Gözlerinin farklı renklerde olmasının hoşuna gittiğini açıklayan Şahin, "Gözlerimin farklı olması beni de farklı kılıyor. Bu da benim hoşuma gidiyor. Gittiğim her yerde insanlar pür dikkat benim gözlerime bakıyor

Bu bazen hoşuma gidiyor, bazen de dikkat çekmek beni sıkıyor. İnsanların 'Senin gözlerin gerçek mi?, Lens var mı? Gibi sorular soruyor. Bu sorulardan artık bıktım." dedi.

Anne Ayşe Şahin ise kızının gözlerini ilk gördüğünde korktuğunu söyledi. Zamanla kızının gözlerine alıştığını belirten Şahin, diğer çocukların özlerinin normal olduğunu sadece Beyza'nın gözlerinin değişik olduğunu aktardı

Alt 02-22-2008, 09:58 PM   #2

Standart Cevap: Van Kedisi Gözleri Görmek İsteyenler Buraya

çok acayip ya

Alt 02-22-2008, 09:59 PM   #3

haberlerdede göstermisti bunu
Alt 02-23-2008, 09:52 AM   #4

ilğinç....
Alt 02-23-2008, 11:50 AM   #5

dayımın kızıda aynı fakat bazen formlar vardır hani doldurulan derler ya göz rengi ozaman hangisini yazarlar acaba ...
Alt 02-23-2008, 04:52 PM   #6

vay anasını be çok ilginç
Alt 02-23-2008, 04:56 PM   #7

çok ilginç harbiden ,sağol baron
Alt 02-24-2008, 02:56 AM   #8

İki kişi bakıyor gibi....Allahallah
Alt 02-24-2008, 10:40 AM   #9

çok ilginç...
Alt 02-25-2008, 01:36 PM   #10

Allahin bir lutfu diyom....

Etiketler:

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Van Kedisi Gözleri Görmek İsteyenler Buraya konusunu görüntülemektesiniz.Beyza adlı kız öğrencinin gözleri görenleri şaşırtıyor. Gözünün biri mavi diğeri ela olan 10 yaşındaki kızın gözlerinin Van kedilerinin gözlerinden ...

Van Kedisi Gözleri Görmek İsteyenler Buraya konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
GÜLME KRİZİ GEÇİRMEK İSTEYENLER BURAYA byman Komik Fıkralar 160 09-20-2008 05:58 PM
mod. Olmak İsteyenler Buraya.. RapColicq Komik Şeyler 36 09-07-2008 10:06 AM
Bedava Silk İsteyenler Buraya !!! trsilkroad Silkroad Online 44 06-26-2008 05:08 PM
GüLmek İsteyenLer Buraya.! ßursaTSC Komik Resimler 17 03-30-2008 08:00 PM
prgram YARDIMI ALMAK İSTEYENLER VE YAPMAK İSTEYENLER BURAYA alak_111 Program Download 12 11-29-2006 07:14 AM

Saat: 01:17 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete