Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Önce Kalbini sonra Parasını Kaptırdı

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Önce Kalbini sonra Parasını Kaptırdı konusunu görüntülemektesiniz.Bitkisel Ürünler Pazarlayan Bir Firmanın Satış Elemanı Olan Meryem Karaca, Hem Kalbini Hem de 30 Bin YTL'ye Yakın Parasını Kaptırdı. ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Önce Kalbini sonra Parasını Kaptırdı

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 02-22-2008, 08:38 PM  
Standart Önce Kalbini sonra Parasını Kaptırdı

Bitkisel Ürünler Pazarlayan Bir Firmanın Satış Elemanı Olan Meryem Karaca, Hem Kalbini Hem de 30 Bin YTL'ye Yakın Parasını Kaptırdı. Karaca, Evlenme Teklif Edip Alyans Takan Sevgilisini Dolandırıcılık ve Tehdit Suçlamasıyla Savcılığa Şikáyet Etti.

Bitkisel ürünler pazarlayan bir firmanın satış elemanı olan Meryem Karaca, hem kalbini hem de 30 bin YTL’ye yakın parasını kaptırdı. Karaca, evlenme teklif edip alyans takan sevgilisini dolandırıcılık ve tehdit suçlamasıyla savcılığa şikáyet etti.

"KADINLAR duygusal varlıklardır. Aşk sözleri işitince akan sular durur" diyen Meryem Karaca (32), yaşadıklarını anlatırken kendisini suçlamaktan geri kalmıyor. Aşkına inandığı bir adamın kendisine yaptıklarına anlam veremiyor. Dadılık yapan ve bitkisel ürünler satan bir firmanın satış elemanı olan Karaca, "Psikolojimi bozdu" dediği E.B. ile 8 ayda yaşadıklarını şu iddialarla anlatıyor:

"Dolmuşta giderken yanımda oturan adam benimle konuşmaya başladı. Bana Kadıköy’de şarküterisi olduğunu, Tarabya’da oturduğunu söyledi. Kilolu olduğu için zayıflamak istediğini, işimden dolayı bu konuda ona bitkisel şeyler önermemi istedi. Ben de daha sonra yardımcı olmak için ona cep telefonumun da yazılı olduğu kartvizitimi verdim. Aynı gün bana iltifatlar içeren mesajlar yazdı. Ben de duygusal bir kadın olarak bu mesajlardan etkilendim."

10 GÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ

Aşklarının 2006’nın Temmuz’unda başladığını belirten Karaca şöyle devam etti: "Tanıştıktan 10 gün sonra evlenme teklif etti. Büyükada’da yemek yerken yüzük taktık. Yemekteyken bir arkadaşı aradı. Arkadaşının acil paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Yanında nakit olmadığı için borç vermemi istedi. Kredi kartlarımdan 1500 YTL çektim. Daha sonra Alanya’da adıma bir şarküteri açtığını söyleyerek 13 bin YTL, sonraki günlerde de Feshane’de 10 yıllığına dükkán kiraladığını söyleyerek 4 bin YTL daha aldı." Basiretinin bağlandığını ifade eden Karaca kandırıldığını nasıl anladığını ise şöyle anlatıyor: "Bana ev aldığını, tapu için biraz para gerektiğini söyleyerek adıma düzenlenmiş bir tapu verdi. Şüphelenip tapuyu bir emlakçıya gösterdim, sahteymiş. Dolandırıldığımı anladım. 30 bin YTL’ye yakın para verdiğim E.B.’den hemen paramı geri istedim. Vermeye yanaşmadı." Karaca bunun üzerine savcılığa başvurduğunu söyledi.

Alt 02-23-2008, 10:15 AM  
Standart Cevap: Önce Kalbini sonra Parasını Kaptırdı

ii anlamış sonunda... geçmiş ola..

Alt 02-23-2008, 10:38 AM  

artık erkeklerden uzak durur herhalde paylaşım için tşk

Alt 02-23-2008, 11:41 AM  

10 günde evlilik olursa böyle olur bitkisel ilaçların içinda kafa çalıştırıcı varsa kullansın bence

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Önce Kalbini sonra Parasını Kaptırdı konusunu görüntülemektesiniz.Bitkisel Ürünler Pazarlayan Bir Firmanın Satış Elemanı Olan Meryem Karaca, Hem Kalbini Hem de 30 Bin YTL'ye Yakın Parasını Kaptırdı. ...

Önce Kalbini sonra Parasını Kaptırdı konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Önce Divan, sonra maç HoLyWar Galatasaray 0 02-17-2008 01:20 AM
Önce manşet sonra kutu! HoLyWar Galatasaray 0 02-16-2008 11:39 PM
Biradan önce ve sonra.......... \\marjory\\ Komik Resimler 13 11-24-2007 10:05 AM
ÖNCE GOLLER, SONRA YUMRUKLAR! erdener Spor Genel 0 01-07-2007 12:56 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:30 PM .