Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Küfürsüz WH istioruum !

WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan Küfürsüz WH istioruum ! konusunu görüntülemektesiniz.Ben küfüre karşı olan biriyim! Link bozulmuş diye ana avrat sövenler var.. Bence yazdıklarımız editörler tarafından kontrol edilip siteye eklenmeli! ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > WH Forum Hakkında > İstek ve Şikayetleriniz

Maşaallah Küfürsüz WH istioruum !

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Küfürsüz WH istioruum !

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 02-20-2008, 09:34 PM  
Exclamation Küfürsüz WH istioruum !

Ben küfüre karşı olan biriyim! Link bozulmuş diye ana avrat sövenler var.. Bence yazdıklarımız editörler tarafından kontrol edilip siteye eklenmeli! Haksız mıyım arkadaşlar ??

Alt 02-20-2008, 09:39 PM  
Standart Cevap: Küfürsüz WH istioruum !

Herkes Ister Kufursuz Bır Ortamda Bulunmayı Ama Herzaman Kendını Asan Bırılerı Cıkar..Hergun kac Bın Mesaj Atılıp Kac Bın Konu Acılıyo..Bunun Hangısı Kontrol Edılıcek...Bunu Kım Yapıcak Daha Dogrusu..Haklısın Ama Dusuncen Olumsuz...

Konu ReAlWaN tarafından (02-20-2008 Saat 09:40 PM ) değiştirilmiştir..

Alt 02-20-2008, 09:40 PM  
Standart Ce: Küfürsüz WH istioruum !

Sitede moderatörler elinden gelenı yapıyorlar ama sızde yardım etmelısınız kotu bı msj gordugunuzde o bölümün moduna ö.m atabilirsiniz sizde hak verın sıtede bınlerce konu var modlar yetısemıyo olabılırler

Alt 02-20-2008, 10:01 PM  

evet o altta kötü mesajı moderatöre bildir yazıyo onu tıklayıp mesajını yazıp yollayabilirsin ..

Alt 02-20-2008, 10:50 PM  

Sitedeki Bütün moderatörler zaten elinden geleni yapıyorlar.Moderatörlere Görmedekleri Ve gözden kaçan bazı Konu ve konulardaki Uygunsuz kelimeleri onlara bildirerek Oradaki uygunsuzluğu düzeltmekte yardımcı olabilrsiniz.....

Alt 02-20-2008, 11:10 PM  

Yanı Bu Konuda Sızlerın Bızlere Yardımcı Olması Gerekıyo..Bıze Bıldırmenız Yeterlı Olacaktır...

Alt 02-21-2008, 06:08 PM  

ben gördüğüm bütün kelimeleri hemen bildiriyom

Alt 02-21-2008, 08:35 PM  

Bilgilendirmeniz için teşekkürler moderatör arkadaşlar..

Alt 02-21-2008, 11:22 PM  

Konu Kapanmıstır...

Konu Kapatılmıştır

Etiketler:

Seçenekler

Küfürsüz WH istioruum !

WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan Küfürsüz WH istioruum ! konusunu görüntülemektesiniz.Ben küfüre karşı olan biriyim! Link bozulmuş diye ana avrat sövenler var.. Bence yazdıklarımız editörler tarafından kontrol edilip siteye eklenmeli! ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:10 AM .