Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Aynı Konu Açılmasını Nasıl Engelleyeceğiz

WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan Aynı Konu Açılmasını Nasıl Engelleyeceğiz konusunu görüntülemektesiniz.Vahim olaydan önce yani 13-02-2008 tarihinden önce açacağımız konunun adını yazdığımızda sorgulama yaparak daha önce açılıp açılmadığını öğrene biliyorduk.Şimdi bunu ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Forum Hakkında > WH Forum Hakkında > İstek ve Şikayetleriniz

Maşaallah Aynı Konu Açılmasını Nasıl Engelleyeceğiz

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 02-19-2008, 06:01 PM  
Standart Aynı Konu Açılmasını Nasıl Engelleyeceğiz

Vahim olaydan önce yani 13-02-2008 tarihinden önce açacağımız konunun adını yazdığımızda sorgulama yaparak daha önce açılıp açılmadığını öğrene biliyorduk.Şimdi bunu yapamıyoruz, veya benmi görmüyorum bilemiyorum,konuyu açtıktan sonra en altta görülüyor aynı konuyu açtığım zaman daha önce konuyu açan arkadaşa karşı mahçup duruma düşüyorum.Eski şekli acaba siteyi çokmu yavaşlatıyordu?Saygılar...

Alt 02-19-2008, 06:37 PM  
Standart Ce: Aynı Konu Açılmasını Nasıl Engelleyeceğiz

O Eklentının 3.7 Versıyonuna Uyumlu Olanı Suan Icın Yok..Eklentı Cıktıgı Takdırde Kurulacaktır..

Alt 02-19-2008, 08:49 PM  
Standart Ce: Aynı Konu Açılmasını Nasıl Engelleyeceğiz

Teşekürler ReAIWaN bilgilendirmenden dolayı...

Seçenekler

WH Forum Hakkında kategorisinde ve İstek ve Şikayetleriniz forumunda bulunan Aynı Konu Açılmasını Nasıl Engelleyeceğiz konusunu görüntülemektesiniz.Vahim olaydan önce yani 13-02-2008 tarihinden önce açacağımız konunun adını yazdığımızda sorgulama yaparak daha önce açılıp açılmadığını öğrene biliyorduk.Şimdi bunu ...

Aynı Konu Açılmasını Nasıl Engelleyeceğiz konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bir kadın aynı anda 12 erkeği nasıl mutlu eder? + 18 değil merak etmeyin, ama çok komik bluetigar Komik Resimler 18 12-30-2007 05:17 PM
vista/xp/win2000/win2003 aynı dvd'ye nasıl aktarırım Multi boot DVD olayı sereseresere İşletim Sistemleri 0 10-05-2007 09:11 PM
Bir kadın aynı anda 12 erkeği nasıl mutlu eder? cuneyt41 Komik Resimler 14 09-10-2007 02:36 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:08 AM .