Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın- konusunu görüntülemektesiniz.Bu konuyu buraya açmamam gerektiğini biliyorum ama mecburen açtım. Konuyu açmamın sebebi şu; bazı arkadaşlarımız(adını vermiyeceğim)forum ile ilişkilerini kesmek istediklerini ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| ben açıkça şunu söylemek istiyorum; yöneticilerin bazıları kendi düşüncelerine uyan konular forum kurallarına uymasa da kapatmıyorlar... eğer kurallara uymayan bir paylaşım varsa içeriği ne olursa olsun,kimin konusu olursa olsun kapatılsın benim isteğim bu... | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın- konusunu görüntülemektesiniz.Bu konuyu buraya açmamam gerektiğini biliyorum ama mecburen açtım. Konuyu açmamın sebebi şu; bazı arkadaşlarımız(adını vermiyeceğim)forum ile ilişkilerini kesmek istediklerini ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| > Yönetici Ve Mühendis | ReAlWaN | Komik Fıkralar | 2 | 05-21-2008 02:14 PM |
| METALLICA SÖZ VE ÇEVİRİLERİ!... (lütfen metallica yı bilmeyenler de baksın) | RocKmaNia | Şarkı Sözleri | 16 | 05-03-2008 10:42 PM |
| Mu online oynuyanlar lütfen baksın!!! | Maxut | Online Oyunlar | 0 | 10-27-2007 09:11 PM |
| moderatörler yada nick bakabilirmi lütfen herkes baksın | KeNdİn PaRaLa | WH Forum Hakkında | 1 | 09-16-2007 04:44 PM |
| Sadece Knight uzmanları baksın Lütfen bir sorum olacak Lütfen yardım edin!! | hmtky191 | Knight Online | 8 | 07-31-2007 02:09 PM |