Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

-Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın-

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın- konusunu görüntülemektesiniz.Bu konuyu buraya açmamam gerektiğini biliyorum ama mecburen açtım. Konuyu açmamın sebebi şu; bazı arkadaşlarımız(adını vermiyeceğim)forum ile ilişkilerini kesmek istediklerini ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın-

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 02-16-2008, 01:25 PM  
Thumbs down -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın-

Bu konuyu buraya açmamam gerektiğini biliyorum ama mecburen açtım.
Konuyu açmamın sebebi şu;
bazı arkadaşlarımız(adını vermiyeceğim)forum ile ilişkilerini kesmek istediklerini söylediler..Nedenlerini sorduğumda ise;
-yöneticiler(modların) taraflı olduğu
-açtığı konuların ve mesajların objektif olarak değerlendirilmeden silinmesi
olduğunu söylediler...
Yöneticilerden isteğim şu;
Siteye para ile üye olunmuyor,2-3 kişi siteden ayrılsa sizin için bi zarar olmaz ama siz bu söylediklerimizi dikkate almazsanız daha çok üye kaybedersiniz ve siz zararlı çıkarsınız...
Lütfen TARAFSIZ görev yapın ve kendi görüşünüze karşı olan fikir,görüş ve eleştirilere saygılı olun.....
Beni yanlış anlamayın bu konuyu açmamda hiç kötü bir fikir veya amaç yoktur.
Saygılarımla.......

Alt 02-16-2008, 01:31 PM  
Standart Cevap: -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın-

kusura bakmayın ama kimse kimseye taraf olmuyor kurallar herkes için geçerli ayrım yapılmıyor..

Alt 02-16-2008, 01:40 PM  
Standart Ce: Cevap: -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın-

Alıntı:
CaRoLiNa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kusura bakmayın ama kimse kimseye taraf olmuyor kurallar herkes için geçerli ayrım yapılmıyor..
son 1-2 aya kadar bende böyle düşünüyordumm...
ama özellikle son 1 ay da yaşadığım olaylar beni bu düşünceden uzaklaştırdı maalesef !

Alt 02-16-2008, 01:57 PM  
Standart Ce: -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın-

Her görüşe saygılı olunmasını bende isterim,ama bazen bunu kötü emellerine alet edip insanları etkileyecek konularda olmuyor değil.Burada görüşe göre ayırım yapıldığını anladığım an,kendi görüşümde olsa bende birdaha buraya uğramam.Ama hiç yaşamadım şimdiye dek...

Alt 02-16-2008, 01:58 PM  

daha açık konuş ben söyledikerinden bişi anlamadım

Alt 02-16-2008, 02:01 PM  
Standart Cevap: Ce: -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın-

Alıntı:
yesilalici´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Her görüşe saygılı olunmasını bende isterim,ama bazen bunu kötü emellerine alet edip insanları etkileyecek konularda olmuyor değil.Burada görüşe göre ayırım yapıldığını anladığım an,kendi görüşümde olsa bende birdaha buraya uğramam.Ama hiç yaşamadım şimdiye dek...
haklısın kimse kimsenin görüşüne saygı duymuyor aksine üstüne gidip tartışma çıkartılıyor .. benim görüşüm kimseye uymak zorunda değil ama beni tahrik edici konularda açılmasın o yüzden SİYASİ içerikli konulara karşıyım ne benim görüşüme ne senin görüşüne...

Alt 02-16-2008, 02:05 PM  
Standart Ce: Cevap: Ce: -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın-

Alıntı:
CaRoLiNa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
haklısın kimse kimsenin görüşüne saygı duymuyor aksine üstüne gidip tartışma çıkartılıyor .. benim görüşüm kimseye uymak zorunda değil ama beni tahrik edici konularda açılmasın o yüzden SİYASİ içerikli konulara karşıyım ne benim görüşüme ne senin görüşüne...
katılıyorum görüş belirtmekten çok "benden olmayan kessin sesini "tarzında davranıyolar

Alt 02-16-2008, 02:05 PM  

Bu konuyu Açmanın Bir Esprisi Yoktur Yönetim de olan arkadaslar zaten bılıyorlar objektıf olmalarının gerektıgını ve herkese eşit olarak davranıcaklarını Kurallar doğrultusunda Gereken ne ise o yapılacaktır....

Saygılar ...

Alt 02-16-2008, 02:09 PM  

ben açıkça şunu söylemek istiyorum;
yöneticilerin bazıları kendi düşüncelerine uyan konular forum kurallarına uymasa da kapatmıyorlar...
eğer kurallara uymayan bir paylaşım varsa içeriği ne olursa olsun,kimin konusu olursa olsun kapatılsın benim isteğim bu...

Alt 02-16-2008, 02:13 PM  

Tamam gerekli Bilgiler verilmiştir bu konuyu uzatmaya luzüm yok Bundan sonra mesaj atmayınız .

Alt 02-16-2008, 11:22 PM  
Standart Cevap: -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın-

tartışma yaratan her konu kapatılır.birbirlerinden farklı düşünceleri savunan tüm kişilerin konuları kapandığında da objektif olunmadığı söyleniyor.bu durumda objektiflikten kasıt nedir anlamıyorum...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan -Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın- konusunu görüntülemektesiniz.Bu konuyu buraya açmamam gerektiğini biliyorum ama mecburen açtım. Konuyu açmamın sebebi şu; bazı arkadaşlarımız(adını vermiyeceğim)forum ile ilişkilerini kesmek istediklerini ...

-Lütfen Tüm Yönetici ve Üyeler Baksın- konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
> Yönetici Ve Mühendis ReAlWaN Komik Fıkralar 2 05-21-2008 02:14 PM
METALLICA SÖZ VE ÇEVİRİLERİ!... (lütfen metallica yı bilmeyenler de baksın) RocKmaNia Şarkı Sözleri 16 05-03-2008 10:42 PM
Mu online oynuyanlar lütfen baksın!!! Maxut Online Oyunlar 0 10-27-2007 09:11 PM
moderatörler yada nick bakabilirmi lütfen herkes baksın KeNdİn PaRaLa WH Forum Hakkında 1 09-16-2007 04:44 PM
Sadece Knight uzmanları baksın Lütfen bir sorum olacak Lütfen yardım edin!! hmtky191 Knight Online 8 07-31-2007 02:09 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:54 PM .