Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Bakarmisiniz

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Bakarmisiniz konusunu görüntülemektesiniz.hERKES GİBİ BENDE BENCE BANA GÖRE DOĞRU OLAN KONULARDA DÜŞÜNCELERİMİ YAZDIM . ama görüyorumki hepsi silinmiş. ve rütbede düşmüş. neden ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Bakarmisiniz

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Bakarmisiniz

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 02-16-2008, 12:34 PM  
Standart Bakarmisiniz

hERKES GİBİ BENDE BENCE BANA GÖRE DOĞRU OLAN KONULARDA DÜŞÜNCELERİMİ YAZDIM . ama görüyorumki hepsi silinmiş. ve rütbede düşmüş. neden silindi. silinmesi gereken yorumlar varken neden benimki. birilerinin bam telinemi dokunduk. ve görülüyorki. bu site kesinlikle yanlı ve taraflı bir site. ve benim için olmazsa olmazlardan değil. sizide şiddetle kınıyorum. ve birkaç değerli arkadaşlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum. ve artık bu siteye girmiyorum. bence tarafsız olun yöneticiler. her konuda her yorumda allah adını anmıyoruz diye dinsiz değilim. ve bu yüzdende yorumlarım silinmiş. ........

Alt 02-16-2008, 12:37 PM  
Standart Ce: Bakarmisiniz

taiki dinsiz degilsin arkadaşım buda nerden çık... sanırım sitede bi problem var.. ve sadece senn degil hepimizin msj ları silindi ve rütbeler düşürldü... daha mncede böle bi problemle karşılaşmıştık... bilinçli yapılmış bişey emin ol deegildir.. sıkma canını...

Alt 02-16-2008, 02:05 PM  

benimde rütbem falan düşmüş bu durumun kasıtlı bişey olmadığını biliyorum fakat
bu olay olmadan önce konuların silinmesi yine oluyo:S

Alt 02-16-2008, 02:11 PM  

Talihsiz bir Şekilde Emekler silindi ama şu an tekrar yapılanma içerisindeyiz Sorunlar halediliyor ...
Tekrar aynı sıkıntıların yaşanmaması ıcın elımızden gelenı yapıyoruz ..

Saygılar ...

Seçenekler

Bakarmisiniz

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Bakarmisiniz konusunu görüntülemektesiniz.hERKES GİBİ BENDE BENCE BANA GÖRE DOĞRU OLAN KONULARDA DÜŞÜNCELERİMİ YAZDIM . ama görüyorumki hepsi silinmiş. ve rütbede düşmüş. neden ...

Bakarmisiniz konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Su UfAkLiGa BaKaRmIsInIz... :D breakerturk Komik Videolar 3 12-16-2007 09:31 AM
Ya sayin yetkiliker bi bakarmisiniz PsiqoLoq WH Forum Hakkında 5 11-16-2007 10:13 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:13 AM .