Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Kim katlanıyor? (GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL)

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Kim katlanıyor? (GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL) konusunu görüntülemektesiniz.Delikanlı genç kızı çok seviyordu. Evleneceklerdi. Ama düğün yaklaştıkça sorunları birden artmıştı... İşte ve evde... Delikanlı asabileşmiş sevgilisini üzer olmuştu. ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Kim katlanıyor? (GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL)

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 01-02-2008, 08:34 PM  
Arrow Kim katlanıyor? (GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL)

Delikanlı genç kızı çok seviyordu. Evleneceklerdi. Ama düğün yaklaştıkça sorunları birden artmıştı... İşte ve evde... Delikanlı asabileşmiş sevgilisini üzer olmuştu. Hatta ağlatmıştı bir keresinde... Bir gün... Tartışmadıkları, mutlu bir gün.. Birbirlerine sarılmışken, delikanlı kıza sordu: - Bana neden katlanıyorsun?.. Ama hemen cevap verme... İyi düşün!... - Ben aynı soruyu senin için kendime sordum ve cevabı buldum. Bakalım sen ne cevap bulacaksın? Kız düşündü ve yanıt verdi: - Tabii ki seni çok sevdiğim için. Delikanlının suratı asılır gibi oldu. Kız beklenen yanıtı veremediğini hissetti. Bakalım doğru cevap neydi?.. O da sordu: - Peki sen bana neden katlanıyorsun?.. Delikanlı sımsıkı sarıldı kıza... - Ben sana katlanmıyorum ki!!!..

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Kim katlanıyor? (GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL) konusunu görüntülemektesiniz.Delikanlı genç kızı çok seviyordu. Evleneceklerdi. Ama düğün yaklaştıkça sorunları birden artmıştı... İşte ve evde... Delikanlı asabileşmiş sevgilisini üzer olmuştu. ...

Kim katlanıyor? (GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL) konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
sola doğru eğilerek bakın,gerçekten çok güzel değil mi? ∂αяк_αηgєℓ Genel Sohbet 124 07-19-2008 02:08 PM
böyle güzel bir ortamda bulunmak çok güzel asilltek Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları 13 02-16-2008 08:12 AM
çok güzel. gerçekten... breakerturk Aşk Hikayeleri 0 01-02-2008 04:21 PM
BURÇLARIN RESİMLERİ 2 (gerçekten güzel) cevd_@ Gereksiz Mesajlar 10 03-16-2007 03:40 PM
BURÇLARIN RESİMLERİ 1 (gerçekten güzel) cevd_@ Gereksiz Mesajlar 8 07-23-2006 05:26 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:50 PM .