Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Beklemek mi Çaresizlik mi?

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Beklemek mi Çaresizlik mi? konusunu görüntülemektesiniz.-----------Beklemek mi zor olan sence?----------- Kendimi bildim bileli bekledim ben. Büyümeyi bekledim; bişey olmadı. Sevmeyi sevilmeyi bekledim; ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Beklemek mi Çaresizlik mi?

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 01-02-2008, 07:19 PM  
Arrow Beklemek mi Çaresizlik mi?

-----------Beklemek mi zor olan sence?-----------

Kendimi bildim bileli bekledim ben. Büyümeyi bekledim; bişey olmadı. Sevmeyi sevilmeyi bekledim; bişey olmadı. Birilerini bekledim; kimi geldi, kimi gelmedi; yine bişey olmadı. Oysa ben bişey olmasını bekledim hep. Ve buna aracı olabilecek herhangi birini,birşeyi… Şimdi yazı bekliyorum; yaz gelecek, kışı bekleyeceğim. Herkes bekletiyor beni; doktor bekletiyor, banka bekletiyor, çayın demi bekletiyor, otobüsler bekletiyor. Hergün bıkıp usanmadan beklediğim otobüsler, bir gün gelip geç kaldığımda beni beklemiyor ki. Arkasına bile bakmadan yoluna devam ediyor. Ben varım ya da yokum; onun için farketmez ki. Bir yolcu eksik, bir yolcu fazla. Günü geceye bağladım, geceyi güne. Düşlerimi bile bekledim. Bu gece mi acaba? Uyusam görür müyüm ? Yarınları bu yüzden sevdim; ama gördüm ki bugün aslında dündü. Yarının da bugünden farkı olmayacaksa beklemiyorum ben artık.

“beklemek bizim yaşamımız
vapur beklemek
gün beklemek
insan beklemek
çiçeklerin açmasını
gecenin geçmesini
sayfaların dolmasını beklemek
beklemek ayrılığa dönüşmesin
yönetmesin bizi beklemek
kardeşleri var çok güçlü
ümit etmek ve ertelemek
gelişini beklemek
uyanmanı beklemek
çözülmeni beklemek
başka bir yerde yaşamayı beklemek
anlaşılmayı beklemek
on beşinde beklemek
kırkında beklemek
beklemek mi bizim yaşamımız
beklemek bizim yaşamımız

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Beklemek mi Çaresizlik mi? konusunu görüntülemektesiniz.-----------Beklemek mi zor olan sence?----------- Kendimi bildim bileli bekledim ben. Büyümeyi bekledim; bişey olmadı. Sevmeyi sevilmeyi bekledim; ...

Beklemek mi Çaresizlik mi? konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beklemek Kyren A - E 0 01-02-2008 11:49 AM
Beklemek Kyren Şiirler 0 12-26-2007 10:44 AM
çaresizlik mi? adını sen koy... breakerturk Resim Galerisi 0 12-06-2007 07:01 PM
Sosyal fobiyi körükleyen bir duygu öğrenilmiş çaresizlik duygusudur. Daha önce yaşadı spartakus Felsefe, Sosyoloji ve Psikoloji 0 11-04-2007 07:29 PM
Sosyal Fobi ve Öğrenilmiş Çaresizlik spartakus Felsefe, Sosyoloji ve Psikoloji 0 11-04-2007 07:28 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:36 PM .