Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

> Aslan Burcu -- 02.01.2008

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Aslan forumunda bulunan > Aslan Burcu -- 02.01.2008 konusunu görüntülemektesiniz.Günlük burçlar - Aslan Burcu - Sabah Gazetesi yorumu Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Satürn’ün verdiği güç ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Aslan

Maşaallah > Aslan Burcu -- 02.01.2008

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 01-02-2008, 02:34 PM  
Standart > Aslan Burcu -- 02.01.2008

Günlük burçlar - Aslan Burcu - Sabah Gazetesi yorumu

Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Satürn’ün verdiği güç ve sağlam bir akılcılıkla, engeller karşısında pes etmiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Maddesel isteklerinizde çok fazla bir artış var.

Burçlar - Aslan Burcu - Hürriyet Gazetesi yorumu

Bugün duygusal yönünüzün ağır basacağı, dengeli bir gün geçireceksiniz. Herşeye büyük bir incelik ve hassasiyetle yaklaşabilirsiniz. Hangi cinsiyetten olursanız olun bugün çevrenizdeki erkeklerle iyi anlaşabilir, yeni arkadaşlık ya da aşk ilişkileri kurabilirsiniz. Aynı şeyi kadınlar için söyleyemeyiz. Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Genelde dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Burçlar - Aslan Burcu - Güneş Gazetesi yorumu

Çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak.

Burçlar - Aslan Burcu - Takvim Gazetesi yorumu

Bugün kendinizi evinize adamışsınız. Evinizin eksiklerini gidermek hoş vakit geçirmenizi sağlıyor. Evcimen oluşunuz ailenizin de çok hoşuna gidiyor. Harcamalarınızda son derece kısıtlı ve başarılı oldunuz. Böyle davranmaya devam etmelisiniz.

Alt 03-18-2008, 04:03 PM  
Standart Cevap: > Aslan Burcu -- 02.01.2008

paylaşım için teşşekürler...

Seçenekler

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Aslan forumunda bulunan > Aslan Burcu -- 02.01.2008 konusunu görüntülemektesiniz.Günlük burçlar - Aslan Burcu - Sabah Gazetesi yorumu Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Satürn’ün verdiği güç ...

> Aslan Burcu -- 02.01.2008 konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aslan burcu ve cinsellik BenJAMİN TM® Aslan 1 03-18-2008 04:18 PM
ASLAN burcu Çocukları BenJAMİN TM® Aslan 1 03-18-2008 04:16 PM
Aslan burcu erkegi BenJAMİN TM® Aslan 1 03-18-2008 04:16 PM
Aslan Burcu Dİyetİ .nymphadora. Aslan 1 03-18-2008 04:05 PM
> Aslan Burcu -- 01.01.2008 ReAlWaN Aslan 1 03-18-2008 04:03 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:01 PM .