Türkçe Program ve Türkçe Yama Arşivi kategorisinde ve Web Hattı Türkçe Yamaları forumunda bulunan Windows Media Center 2005 Türkçe Yama %100 konusunu görüntülemektesiniz.Merhaba arkadaşlar Windows Media Center Türkçe Yamasını arayan bir çok üyeye rasladım ve paylaşmayı uygun gördüm. Biz WH ailesi olarak ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
![]() Merhaba arkadaşlar Windows Media Center Türkçe Yamasını arayan bir çok üyeye rasladım ve paylaşmayı uygun gördüm. ![]() Biz WH ailesi olarak paylaşmayı seven kişileriz bildiklerimizi sizlerle elimizden geldiğince paylaşıyoruz.Sizlerinde Emeğimize Saygı göstereceğinize inanıyorum. Yükleme: Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Dosya şifresi: Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Kurulum Dosyaları ve anlatımı içinde mevcuttur.İçerisinde yazmayan bir şeyi size hatırlatmak istiyorum tabiki yükleme yapamıyorsanız yapmanız gereken aşağıda anlatılmıştır. Not:Eğer yükleme esnasında (Kurulum Dosyasi 03) yükleyemiyosanız.O zaman yapmanız gereken Denetim Masası->Dil ve Bölgesel Seçenekler girin ve Gelişmiş sekmesinden sadece Türkçe'yi seçiceksiniz diğer diller iptal ediniz.Ettikten sonra hemen aşağısında Varsayılan Kullanıcı Hesabı var onuda işaretleyin ve işlemimiz tamamdır Kurulum Dosyasi 03 yüklemeye başlayabilirsiniz. ![]() Eğerki anlayamayan arkadaşlar olursa Resimli Anlatımını yapacağım. Saygılarımla Shady08 | |
| | #2 |
| teşekkürler | |
| | #3 |
| slm resimli anlaım yaparmısın tesekkurler simdiden | |
| | #4 |
| dostum tr anlatımının yaparsan sevinirim ben dosyaları kuramıyorum | |
| | #5 |
| teşekkürler | |
| | #6 |
| teşekkürler............. | |
| | #7 |
| WİSTA KULLANIYORUM ZATEN TÜRKÇE YİNEDE YÜKLEMEM GEREKİYOMU BU PROGRAMI ![]() | |
| | #8 |
| teşekkürler | |
| | #9 |
| teşekkürler elinize sağlık. | |
| | #10 |
| ellerine kollarına sağlık | |
| | #11 |
| TeŞekÜrler | |
| | #12 |
| +Rep Çok GüzeL Etmişsin PayLaşmakla SaoL ![]() | |
| | #13 |
| yoooooooooooooooooooooo | |
| | #14 |
| yükleyemedimki yorum yapimm | |
| | #15 |
| Kaç zamadır arıyordum umarım çalışır çok güzel bir paylaşım. + rap arkadaşım. | |
| | #16 |
| Arkadaşım olmuyor bu ya 3. kurulum dosyasını yükleyemiyorum bi türlü ben senin dediğinide yaptım olmuyor. | |
| | #17 |
| bi cvp verin ya bekliyorum | |
| | #18 |
| Paylaşım için teşekkürler... | |
| | #19 |
| paylaşım için tşk | |
| | #20 |
| paylaşım için teşekür | |
| Seçenekler | |
| |
Türkçe Program ve Türkçe Yama Arşivi kategorisinde ve Web Hattı Türkçe Yamaları forumunda bulunan Windows Media Center 2005 Türkçe Yama %100 konusunu görüntülemektesiniz.Merhaba arkadaşlar Windows Media Center Türkçe Yamasını arayan bir çok üyeye rasladım ve paylaşmayı uygun gördüm. Biz WH ailesi olarak ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| windows media player 11(türkce) | haddock | Program Download | 3 | 08-27-2008 02:44 PM |
| J.River Media Center 11.1.188 | bulentnuran | Program Download | 1 | 08-08-2008 09:29 PM |
| NBA Live 2005 Türkçe Yama | spartakus | Türkçe Program ve Türkçe Yama Arşivi | 3 | 07-30-2008 03:17 PM |
| >Windows XP/2000/Media Center için nVIDIA ForceWare 162.18 WHQL--32 bıt Guncel Surum. | ReAlWaN | Donanım Genel | 2 | 08-10-2007 05:24 PM |