Yazılım kategorisinde ve Türkçe Program ve Türkçe Yama Arşivi forumunda bulunan Silent Hill 2 Türkçe Yama konusunu görüntülemektesiniz.Bu paketle oyunun gerçek anlamda %90'y Türkçe olmu?tur. Parktaki anytlardan, asansördeki bulmacaya kadar. ve ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Bu paketle oyunun gerçek anlamda %90'y Türkçe olmu?tur. Parktaki anytlardan, asansördeki bulmacaya kadar. ve bütün oyun sonlary. Her zorluk seviyesi için geçerlidir. Eski paketi kullananlar, bunu da deneyebilirler. Çünkü eski paketteki "karakter sayysy sorunu" a?yldy?yndan, bu paketteki cümleler gerçek anlamyny tümüyle yansytmaktadyr. Unutmadan; Bulmacalarda metinlerin bazy kysymlaryny renklendirerek size ipucu verdim Son olarak Can Korkmaz'a (çevirmen) te?ekkür ederim. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] | |
| Etiketler: silent hill 2 yama yardım, silent hill cep telefonu için türkçe yama |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Türkçe Program ve Türkçe Yama Arşivi forumunda bulunan Silent Hill 2 Türkçe Yama konusunu görüntülemektesiniz.Bu paketle oyunun gerçek anlamda %90'y Türkçe olmu?tur. Parktaki anytlardan, asansördeki bulmacaya kadar. ve ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Far Cry Türkçe Yama | spartakus | Türkçe Program ve Türkçe Yama Arşivi | 3 | 06-28-2008 05:19 PM |
| CSI TÜRKÇE YAMA | robotix | Oyun Genel | 10 | 05-14-2008 11:19 AM |
| SILENT HILL (SESSİZ TEPE) - (2006) | ugurozdag | Cep Telefonları Genel Yardım ve Paylaşım | 1 | 10-16-2006 09:32 AM |