Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

> Temel_Ucakta_

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Temel_Ucakta_ konusunu görüntülemektesiniz.Temel uçakla Trabzona gidecekmis.Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah > Temel_Ucakta_

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

> Temel_Ucakta_

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-30-2007, 07:12 PM  
Standart > Temel_Ucakta_

Temel uçakla Trabzona gidecekmis.Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? Temel: Hayir Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin Temel: Hayir Yer sahibi gider hostese basvurur. Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen Temel: KalkmamHostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel'in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu.Dayanamayyp sormuslar kaptana: Kaptan: Dedim ki Burasi Trabzon'a Gitmez

Seçenekler

> Temel_Ucakta_

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Temel_Ucakta_ konusunu görüntülemektesiniz.Temel uçakla Trabzona gidecekmis.Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:22 AM .