Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

> Bira

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Bira konusunu görüntülemektesiniz.Temel Londra`da otelin birinin odasında kara kara düşünüyor.”ulan” diyor Ben aşağıdan içki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba? Geçiyor aynanın ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah > Bira

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

> Bira

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-30-2007, 07:02 PM  
Standart > Bira

Temel Londra`da otelin birinin odasında kara kara düşünüyor.”ulan” diyor Ben aşağıdan içki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba? Geçiyor aynanın karşısına ve prova yapıyor.... - Bana bir fisku.. yok böyle anlarlar - Bana bir raki.. “yok” diyor “böyle de anlarlar...” - Bana bir bira....Tamam diyor böyle iyi anlamazlar......Ve aşağıya iniyor,Masaya dirseklerini dayıyor ve sesleniyor. “Barmen bana bir bira. Barmen Temeli biraz süzdükten sonra soruyor: - Birader sen laz mısın? Temel - uuuy nasıl anladın diyor; - Burası resepsiyon bar karşıda

Seçenekler

> Bira

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Bira konusunu görüntülemektesiniz.Temel Londra`da otelin birinin odasında kara kara düşünüyor.”ulan” diyor Ben aşağıdan içki isterken laz olduğum anlaşılır mı acaba? Geçiyor aynanın ...

> Bira konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bira, erkekleri kadınlaştırıyor halitgfb Genel Sohbet 7 02-14-2008 10:43 PM
Alman bira sektörü zorda Haberci CNN Türk 0 12-08-2007 11:10 AM
Bira Açma Yöntemleri Opacy Komik Videolar 0 11-28-2007 01:18 PM
Grizu Bira ve Kahve kranium Şarkı Sözleri 0 05-30-2007 03:31 PM
Buzul Suyundan Bira yaptılarr... emort Genel Sohbet 8 08-30-2006 10:48 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:29 AM .