Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Eve Gönderdim...

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Eve Gönderdim... konusunu görüntülemektesiniz.Delileri uçağa bindirip, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı. Ama o kadar çok gürültü yapiyorlardı ki, sonunda pilot ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah Eve Gönderdim...

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Eve Gönderdim...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-30-2007, 06:42 PM  
Standart Eve Gönderdim...

Delileri uçağa bindirip, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı. Ama o kadar çok gürültü yapiyorlardı ki, sonunda pilot dayanamadı. Uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittigini görmek istedi.
Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı. Baktı, en başta bir deli, ötekilere uymamış, akıllı, uslu oturuyordu.

Pilot:
-Sen neden bağırmıyorsun? diye sordu.

Adam :
- "Ben bunların öğretmeniyim. Onlarda benim öğrencilerim. Şimdi teneffüsteler de onun için ses çıkartmıyorum" diye cevap verdi.

Pilot, çaresiz yerine döndü. Bir süre geçti. Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi.

Pilot:
- "Aman çok güzel!" diye sevindi. "Herhalde kendini öğretmen sanan deli, ötekileri derse almış olsa gerek" diye düşündü.

Ama dakikalar geçiyor, arkadan hiç bir ses seda çıkmıyordu. Pilot biraz daha bekledikten sonra merak etti. Gidip bakmak istedi. Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimsecikler yok! Dehşetle sordu :

-Ögrencilerin nerede?, diye...

Öğretmen:
- "Dersler bitti.Hepsini evlerine gönderdim!"

Seçenekler

Eve Gönderdim...

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan Eve Gönderdim... konusunu görüntülemektesiniz.Delileri uçağa bindirip, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı. Ama o kadar çok gürültü yapiyorlardı ki, sonunda pilot ...

Eve Gönderdim... konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ankara'ya Gönderdim Kyren Şiirler 0 12-30-2007 12:18 PM
"Tarikatçı olduğu için gönderdim" HoLyWar Galatasaray 1 11-08-2007 06:07 PM
Belgesini gönderdim koridorda kaybolmuş’ Shady08 WH Haber Bülteni 0 12-02-2006 07:31 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:44 PM .