Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo

Yazılım kategorisinde ve Grafik Tasarımı forumunda bulunan çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo konusunu görüntülemektesiniz.ya ben youtube slayt atıyorum windows movie den hazırladıklarımı ama youtubeye 1 saniyelik birşey gini gidiyor lütfen yardımcı olunn...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Yazılım > Grafik Tasarımı

Maşaallah çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 12-30-2007, 02:43 PM  
Standart çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo

ya ben youtube slayt atıyorum windows movie den hazırladıklarımı ama youtubeye 1 saniyelik birşey gini gidiyor lütfen yardımcı olunn

Alt 12-31-2007, 02:43 PM  
Standart Ce: çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo

kardeş dvdpixplay i deneyebilirsin bu program sayesinde güzel slaytlar hazırlayabilirsin.

Alt 02-19-2008, 11:29 AM  
Unhappy Ce: çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo

Alıntı:
mesmen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeş dvdpixplay i deneyebilirsin bu program sayesinde güzel slaytlar hazırlayabilirsin.

Ben bu dedıgın programla slayt hazırladım ama youtube kabul etmıyo, bu formatta olmaz dioo..yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşkl.

Alt 02-19-2008, 04:46 PM  
Standart Ce: çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo

ben denemedim ama arkadaşım movie maker die bi program kullanığını söylemişti

Alt 02-25-2008, 06:43 PM  
Standart Cevap: çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo

movıe maker da hazırladıktan sonra uyelıgınle beraber atcan ama baya bı beklemen lazım ben 27 dkk bekledım :s

Alt 02-25-2008, 07:19 PM  
Standart Cevap: çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo

Konu İlgilenilmiyor Ve Güncel Değil...

Konu Kapatılmıştır

Etiketler: , , , , , , , ,

Seçenekler

Yazılım kategorisinde ve Grafik Tasarımı forumunda bulunan çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo konusunu görüntülemektesiniz.ya ben youtube slayt atıyorum windows movie den hazırladıklarımı ama youtubeye 1 saniyelik birşey gini gidiyor lütfen yardımcı olunn...

çok önemli birşey sorcam youtube slayt atarken hangi proğram gerekiyo konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dansöze para atarken yakalanan erkekler :D PsiqoLoq Komik Şeyler 0 11-22-2007 04:09 PM
Corvette C1 (off kesinlikle bakmanız gerekiyo dehşet ya) BenJAMİN TM® Motorlu Araç Dünyası 1 11-16-2007 11:18 PM
Youtube Grabber - Youtube.com adresindeki videoları bilgisayarınıza indirin f_deniz_07 Program Download 72 09-16-2007 01:48 AM
bişi sorcam umut111 WH Forum Hakkında 5 10-13-2006 04:10 PM
aRKADAŞLAR SİZE BİŞİ SORCAM $SüPeRsTaR$ Gereksiz Mesajlar 6 10-11-2006 08:24 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:12 PM .