Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan GameCam İle Video Çekmek[Resimli Anlatım] konusunu görüntülemektesiniz.Arkadaşlar GameCam ile video çekmini sizler için anlatmaya çalıştım... Game Cam 1.4 TÜRKÇE ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| Arkadaşlar GameCam ile video çekmini sizler için anlatmaya çalıştım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Game Cam 1.4 TÜRKÇE ![]() Game Cam genel olarak bakıldığında arkadaşlarınızla paylaşmak istedeğiniz,oynadığınız oyunlarda ki ilginç anları ölümsüzleştirebileceğiniz oyun görüntülerini ya da videolarını kaydedebileceğiniz kaliteli bir programdır.Kullanıcı arayüzü pek kolay olmasada piyasaya çıkmış en iyi oyun ekranlarını yakalama programıdır. Linkler sadece üyelere.... Üye ol] Rar Pass Kod: www.webhatti.com Konu HoLyWar tarafından (06-26-2008 Saat 01:49 AM ) değiştirilmiştir.. | |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Resimli Program Anlatım forumunda bulunan GameCam İle Video Çekmek[Resimli Anlatım] konusunu görüntülemektesiniz.Arkadaşlar GameCam ile video çekmini sizler için anlatmaya çalıştım... Game Cam 1.4 TÜRKÇE ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Silkroad Video Çekmek | HaCkErBoYz | Silkroad Online | 4 | Bugün 03:14 PM |
| Fraps la video çekmek daha kolay | cuneyttek | Knight Online | 8 | 07-05-2008 08:31 AM |
| Html Ile Video Sitesi Yapma | HoLyWar | Resimli Program Anlatım | 3 | 03-04-2008 09:31 PM |
| Mükemmel Video Kalite Deneyimi+resimli Anlatım+Caps+Gerekli Araçlar | aristo06 | Program Download | 0 | 10-28-2007 06:53 PM |
| Arkadaşlar GameCam Hariç Kolay Bir Video Programı Ve Yazılandırma PLS! | H@cK Te@M | Program Download | 0 | 10-12-2007 10:33 PM |