Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Kavga konusunu görüntülemektesiniz.kaçıp geldim hayatı zora sokan sapa yollardan yalanlardan dolanlardan sahte sevdalardan boşluktayım dört duvar arası odamdayım kavgamızın sesi hala kulaklarımda ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| kaçıp geldim hayatı zora sokan sapa yollardan yalanlardan dolanlardan sahte sevdalardan boşluktayım dört duvar arası odamdayım kavgamızın sesi hala kulaklarımda duymuyor musun, hani korkuturdu ya seni baykuşun sesi hani ölümü çağrıştırır demiştin ya işte öyle bir ses var kulaklarımda bu baykuşun sesi bu ölümün sesi duymuyor musun, senden her ayrıldığımda bir ceylan sıçrıyor yüreğimden yüreğine ve sevdamı sana taşıyor yüreğimden kopardığı her bir gülle sana koşuyor duymuyor musun, aslında herşey yalan ben duyuyorum sen duymazlıktan geliyorsun.. CAN DEMİR | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Kavga konusunu görüntülemektesiniz.kaçıp geldim hayatı zora sokan sapa yollardan yalanlardan dolanlardan sahte sevdalardan boşluktayım dört duvar arası odamdayım kavgamızın sesi hala kulaklarımda ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| > Kavga | ReAlWaN | Komik Fıkralar | 0 | 12-28-2007 12:54 AM |
| Kavga | Kyren | Şiirler | 0 | 12-14-2007 03:30 PM |
| Futbolda Kavga ! | C-Ronaldo | Spor Videoları | 0 | 11-24-2007 03:25 PM |
| İdmanda kavga | ProOf | Spor Genel | 0 | 11-23-2007 08:16 PM |
| Bu kavga bitmez ! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 03-10-2007 09:57 AM |