Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Var Git Başimdan Aşk konusunu görüntülemektesiniz.Var git başımdan aşk Seni istemiyorum Nasıl bir dostsun ki Her gelişinde bana acı çektiriyorsun Dost kara günde yanında olansa ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Var git başımdan aşk Seni istemiyorum Nasıl bir dostsun ki Her gelişinde bana acı çektiriyorsun Dost kara günde yanında olansa Neden bana kara günümü sen getiriyorsun Kırgınım sana dostum Beni çok yoruyorsun Var git başımdan aşk Seni istemiyorum En dertli anımda elini veriyorsun En mutlu anımda çekip gidiyorsun Var git başımdan aşk Seni istemiyorum Kızamıyorum sana Ne kadar yorsan bile Kötürümüm ben aşk Sensiz yaşarsam bile ATMACA8892 | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Var Git Başimdan Aşk konusunu görüntülemektesiniz.Var git başımdan aşk Seni istemiyorum Nasıl bir dostsun ki Her gelişinde bana acı çektiriyorsun Dost kara günde yanında olansa ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aysel Git Başimdan | HoLyWar | Şiirler | 0 | 12-27-2007 11:08 PM |
| BaŞimdan GeÇen MÜthİŞ Bİr Olay Bakin Sİzede Faydasi Olur | HaCkErBoYz | Knight Online | 8 | 11-12-2007 07:39 PM |