Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Bizim şarkimiz Alev Alev konusunu görüntülemektesiniz.Ilık bir rüzgar vuruyor, acıtıyor tenimi, Lafazanlık olsun diye değil, isyan ediyorum Geçicidir belki acı veren zaman Issız bir gecenin ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ilık bir rüzgar vuruyor, acıtıyor tenimi, Lafazanlık olsun diye değil, isyan ediyorum Geçicidir belki acı veren zaman Issız bir gecenin içinde avuttuğum bahane mi yoksa Neler olduğunu bilmiyorum. Yalnız mıyım hayatın içinde, Yoksa bir şeyler mi paylaşıyorum. Nedenlerin? niçinlerin çok olduğu bu dünyada Bir sınavda mıyız? Yoksa bir tesadüf müyüz? Onu bile bilmiyorum... Bir zamanlar aşk ve şarap vardı. Şimdi arıyorum, tarif edilemez buluyorum Aşk nedir diyorlar anlatamıyorum, Yaşadın mı diye sorsalar Onu bile bilmiyorum... Kendimi içimdeki dünyada bıraksam Yok olup gider miyim... Bilmiyorum Yürüyorum ve görüyorum riyakar olan Sevenini bir dokunuşa tercih eden Ucuz aşkları... Neden varolduğumu düşününce Tek bir aydınlık yol çıkıyor karşıma, “Aşk” geriye kalan koca bir hiç Şu an hayata sarılmak istiyorum Ama hayat her zamanki oyunu için hazırlanıyor. Ne zaman bir umutla aşka koşsam, Kendimi karanlık dipsiz bir kuyunun içinde buluyorum, Gecenin o sessiz karanlığında Kaybolup gidecekmişim gibi oluyor Ama daha henüz yorulmadım Bu sefer kendimde anlam veremediğim bir güç buluyorum Ilık bir esinti mi, yoksa bir çiçek mi? Hayat, Benden ne istediğini bilmiyorum ama Seninle okyanusun ortasında, Kırık dökük bir sandalla savaşacağım Ve sende göreceksin, O koca dalgaların aşkımızla tanışınca, Yok olan senin oyunların Varolan benim aşkım olacak Öğreneceksin aşkın önüne geçemeyeceğini.... (Sesinin uzak yolların ardında olması acıtıyor içimi, Eğer sende aşka inanıyorsan Okyanusu beraber geçelim ki Hayatın ucuz oyunlarını uzaktan gülerek izleyelim....) Seni Çok Seviyorum.... AYCAN ÖZDEMİR | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Bizim şarkimiz Alev Alev konusunu görüntülemektesiniz.Ilık bir rüzgar vuruyor, acıtıyor tenimi, Lafazanlık olsun diye değil, isyan ediyorum Geçicidir belki acı veren zaman Issız bir gecenin ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Adınız alev alev yansın ister misiniz?(Ekran Koruyucusu) | SheyTaN | Program Download | 196 | 09-24-2008 10:16 AM |
| Talabani: Türkiye´yi Alev Alev Yakarız | polisajans | Dünya | 2 | 11-05-2007 09:25 PM |
| Talabani: Türkiye´yi Alev Alev Yakarız | polisajans | Komik Şeyler | 7 | 10-27-2007 08:53 AM |
| Talabani: Türkiye´yi Alev Alev | polisajans | Genel Sohbet | 3 | 10-26-2007 09:57 PM |
| Talabani: Türkiye´yi Alev Alev | polisajans | Komik Resimler | 0 | 10-25-2007 10:23 PM |