Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Son konusunu görüntülemektesiniz.Baştan sona ümitsizdi yaşadıklarım. Bilerek başladım belki Belki de sonunu hiç bilmeyerek. Ümitsizliği,karamsarlığı Görüpte,görmemezliği Tatdım sonunda Güzeldi aslında Bazı şeyleri ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Baştan sona ümitsizdi yaşadıklarım. Bilerek başladım belki Belki de sonunu hiç bilmeyerek. Ümitsizliği,karamsarlığı Görüpte,görmemezliği Tatdım sonunda Güzeldi aslında Bazı şeyleri tek başına yaşamak Kötüydü sonu belki ama Sonunu kimseyle paylaşamamak. Nasıl başladığını anlamadım Nasıl bittiğini de... Fazla uğramadım Rüzgardır gelir geçer dedim. Acıyı da yaşadım tatlıyı da Aslında ne vardı tatlı yaşadığım, Bu ümitsiz aşkta? Hepsi acıydı baştan sona HEPSİ... AYÇA | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Son konusunu görüntülemektesiniz.Baştan sona ümitsizdi yaşadıklarım. Bilerek başladım belki Belki de sonunu hiç bilmeyerek. Ümitsizliği,karamsarlığı Görüpte,görmemezliği Tatdım sonunda Güzeldi aslında Bazı şeyleri ...