Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Yol Verdim Sana konusunu görüntülemektesiniz.Yol verdim sana... Ve sanki ayak seslerini duyuyorum, yüreğimden giden... Her geçen gün sanki bir öncesinden çalıyor... Gözü yaşlı bir ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yol verdim sana... Ve sanki ayak seslerini duyuyorum, yüreğimden giden... Her geçen gün sanki bir öncesinden çalıyor... Gözü yaşlı bir sevgili rolündeyim,sonrasında gidişinden... Yanına aldığın bana dair cümleleri çıkartma bavulundan, sakla... Gün olur tersine döner yaşananlar ve aşk var olur yeniden... Ve ben durgunum bu sefer... Yalnızım... Sensizim de ama; seyirciyim ardından sadece... Sevmediğimden değil;aksine seni deli gibi sevdiğimden, Yol verdim sana yüreğimden... AYDAN BULUT | |
| Etiketler: yol verdim |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > Yol Verdim Sana konusunu görüntülemektesiniz.Yol verdim sana... Ve sanki ayak seslerini duyuyorum, yüreğimden giden... Her geçen gün sanki bir öncesinden çalıyor... Gözü yaşlı bir ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sana Söz Verdim Aşkım.. | \\marjory\\ | Aşk & Sevgi | 2 | 10-10-2008 10:46 PM |
| Gürkan-Sana Söz Verdim Aşkım | barbieygmr | Şarkı Sözleri | 2 | 10-09-2008 09:35 AM |
| > Sana Söz Verdim Aşkım | ReAlWaN | Şiirler | 2 | 04-02-2008 02:57 PM |
| > Sana Söz Verdim Aşkım | ReAlWaN | Şiirler | 2 | 04-02-2008 02:43 PM |
| Ben Sana Kalbimi Verdim | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 11-19-2007 07:15 PM |